BLIZANCI, DEVICA I VODOLIJA UVEK IDU NA SVE ILI NIŠTA! Žene u OVA 3 znaka radije će BITI SAME nego sa BILO KIM

BLIZANCI, DEVICA I VODOLIJA UVEK IDU NA SVE ILI NIŠTA! Žene u OVA 3 znaka radije će BITI SAME nego sa BILO KIM

19. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Ove žene pate dugo kad su povređene ali vremenom nastave dalje. Iako će patiti ona zna kada treba otići i potražiti sreću na drugom mestu.

 

Ove žene smatraju da su prerasle bivše ljubavi i da je svet otvoren za njih. Umetničke su duše i imaju jako izraženu ženstvenost.

 

 

VODOLIJA

Žene Vodolije mogu da budu jako dugo same ali ne i usamljene. Ove žene su posebne, njima ne treba niko da bi bile srećne. Naravno i one žele ljubav ali će radije izabrati da budu same nego sa pogrešnim muškarcem.

 

One su u ljubavi sa partnerom najpre prijatelji i ako osete da mu više ne mogu verovati ili da ih on više ne poštuje one će otići.

 

Ove žene su jako samostalne i one znaju da uživaju i kada su same. One imaju vedar duh i ljudi vole da se druže s njima.

 

Žene Vodolijeu vezi su jako posvećene i pružaju partneru ljubav i nežnost. Za njih je veza nešto posebno i one jako ozbiljno shvataju partnera i njegove osećaje.

 

Ove žene često imaju puno muških prijatelja. One su jako društvene i nezavisne još od mlađih dana. Vodolije radije uživaju u samoći nego da su s nekim ko ih ugrožava.

 

stizumesjecanja

 

Stranice: 1 2