Izaberi JEDAN SAT i saznaj je li vrijeme na TVOJOJ STRANI i da li ćeš uskoro BITI SREĆNA

Izaberi JEDAN SAT i saznaj je li vrijeme na TVOJOJ STRANI i da li ćeš uskoro BITI SREĆNA

23. siječnja 2019. 0 By Admin 1

SAT BROJ 1

 

1. Ako je tvoj izbor sat broj jedan, ti si po prirodi jednostavna i skromna, imas strpljenja za prave stvari i to je odlicno. Ne dozvoljavas nikome da te pozuruje, uvijek sebi uzmes vremena koliko ti je potrebno, volis detaljno da planiras i tako i reagujes.

 

Mnoge si napore ulozila u u nesto sto dugo vremena pokusavas ostvariti i realizovati, da si vec postala umorna od borbe i cak si uhvatila sebe da razmisljas da dignes ruke od svega i odustanes… Ne, vrijeme nije bilo na tvojoj strani, ali uskoro se sve mjenja, i tvoji ce se planovi jako brzo ostvariti.

 

Sjeti se one svoje parole da se na vazne stvari u zivotu uvijek mora cekati ili boriti za njih, sve sto dobijemo lako, na jednostavan nacin, gubi na vrijednosti. Zapamti, ovo ce ti biti odskocna daska za dalje uspjehe i borbe koje te cekaju…

 

ŽIVOTNI PRIORITETI

 

SAT BROJ 2

 

2. Ukoliko si se odlucila za Sat broj dva, on nam predstavlja tebe kao osobu koja voli glamur, sjaj, volis da si u centru paznje, volis da dominiras.. Ti jednu stvar moras da razgranicis ako zaista zelis da budes srecna u zivotu a to je da razdvajas emocije od materijalnih stvari..

 

Kod tebe to nema, mozes da volis svoje nove cipele vise nego ista na svijetu naprimer. Ako tako nastavis da se ponasas prema ljudima u svojoj okolini, svi ce ti okrenuti ledja i u jednom momentu ces ostati sama sa svim svojim skupocijenim krpicama i stvarcicama. Da li je to sreca??

 

Zapitaj se i razmisli dobro, u redu je imati ukusa i stila, ali nije u redu misliti da se svijet vrti oko nas i da je samo ono nase vrijedno.!!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2