Ako tražite vezu s JAKOM OSOBOM vama treba OVAN! Oni su poznati po HRABROSTI, inteligenciji i imaju VELIKO SRCE, međutim OVO morate znati ako VOLITE nekog u znaku OVNA

Ako tražite vezu s JAKOM OSOBOM vama treba OVAN! Oni su poznati po HRABROSTI, inteligenciji i imaju VELIKO SRCE, međutim OVO morate znati ako VOLITE nekog u znaku OVNA

25. siječnja 2019. 0 By Admin 1

8) Budite sentimentalni (ili barem neka vam bude drago kad je on takav)

On voli stvarati uspomene, zato pozdravite kada želi napraviti nekoliko fotografija s vama, kada vas želi dugo držati za ruke, kada vam se tajnovito smiješi s drugog kraja sobe.

On se ponosi što je s vama i nije ga briga ako ljudi to znaju i vide kroz njegove postupke.

 

9) Budite vrlo strpljivi

Jer on to nije.

 

10) Cijenite njegovo duboko razmišljanje

Ovnovi nisu plitki. Uvijek može izgledati kao da živi u trenutku, ​​ali to ne znači da mu mozak miruje dok mu tijelo živi. Uvijek razmišlja, uvijek analizira, uvijek se pita, uvijek sanja. On je sjajan sugovornik i mogao bi vas iznenaditi svojim riječima.

On donosi novu perspektivu na život. Nemojte se iznenaditi ako se promijeni način na koji vidite stvari nakon što neko vrijeme provedete s njim.

 

11) Nemojte da vas iznenadi drskost

Zato što je to njegov stil.

 

12) Suočite se s vatrom

Zato što je on vatren. Ne samo zato što je vatra njegov element, već zato što je njegova osobnost vatrena i uzbudljiva.

On je neustrašiv. I uvijek čini da osjećate više, postajete više i želite više.

 

13) Budite spremni dati mu pažnju

On je pun samopouzdanja, dobro se osjeća u vlastitoj koži, u vlastitim mislima, u tome tko je on kao osoba, ali ne dopustite da vas to zavede.

On treba vašu pažnju, vaše riječi podrške. On ne želi biti središte pozornosti svih. Samo treba znati da je on središte vaše pozornosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3