DNEVNI HOROSKOP za 26. JANUAR: Rak u problemima, Vaga se ludo zabavlja, a jednom znaku se vraća stara ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 26. JANUAR: Rak u problemima, Vaga se ludo zabavlja, a jednom znaku se vraća stara ljubav…

25. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Stres koji ste imali u poslednje vreme mogao bi danas da vas navede da potrošite gomilu novca na nepotrebne stvari kako biste ga se oslobodili. To nije loše, samo je važno da vodite računa da to što kupujete bude korisno, a ne puko bacanje novca, koga niko nema na pretek. Pored toga ni u prodavnici vam neće vratiti izgubljeni novac. Zato, budite pametni.

VODOLIJA

Dan je kao stvoren da ga provedete napolju. Ako ne možete, ostanite kod kuće, pogasite sve telefone i opustite se maksimalno. Danas je vaš dan. Izbegnite sve porodične probleme, stresove prijatelja i ljutnju partnera i ugodite sebi. Dosta ste se davali drugima. Potrebno vam je vreme samo za vas. Vi to definitivno zaslužujete.

RIBE

Nerazumevanje ili rasprava sa nekim od članova porodice mogla bi vam pokvariti raspoloženje od samog jutra. Ako ne zakočite, mogli biste se dotaći nekih problema koje već dugo potiskujete i napraviti veliku svađu. Svi ste pod stresom i treba da shvatite da se raspravom ne rešava ništa. Budite vi ta osoba koja će povući kočnicu. Sprečićete veliku katastrofu.

Stranice: 1 2 3