SREĆNI DOBITNICI! Tri horoskopska znaka koja će u FEBRUARU imati SREĆE S PARAMA

SREĆNI DOBITNICI! Tri horoskopska znaka koja će u FEBRUARU imati SREĆE S PARAMA

29. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Za tri znaka horoskop za februar donosi posebno lepe vesti na polju karijere i finansija – trebalo bi da iskoriste velike prilike koje im se nude.

 

 

BLIZANCI

 

Već 1. februara Blizanci će dobiti nalet kreativnosti tako da svi oni koji se bave poslovima u vezi sa estetikom, uživanjem ali i poslovima vezanim za decu, imaće puno uspeha do 5. februara, dok retrogradni Merkur iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne saradnje i planove.

 

Od 6. do 18. februara Venera će sa Marsom praviti dobre aspekte na njihovo astrološko polje finansija. Blizanci tada mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u vezi sa finansijama.

 

Takođe, u ovom periodu Blizanci će vraćati neki dugove ili izmiriti sve obaveze koji su imali. Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mere štednje.

 

Oko 24. februara, kada Venera pređe u njihov znak, osećaće se mnogo bolje i neopterećeno, pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada biće od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.

 

 

LAV

 

Konjukcija planete novca Venere i planete promena Urana na početku meseca većini Lavova donosi  iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.

 

Pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već početkom meseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

 

Venera, Mars i Pluton praviće odlične aspekte od 6. do 19. februara na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2