ŠTA CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU ZA FEBRUAR: Ovan u strastvenoj NOVOJ vezi, Vaga u ZAMCI, Devicu čekaju UZBUDLJIVA dešavanja…

ŠTA CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU ZA FEBRUAR: Ovan u strastvenoj NOVOJ vezi, Vaga u ZAMCI, Devicu čekaju UZBUDLJIVA dešavanja…

30. siječnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

TUGA-SMRT-VENCANJE

Ljubav

U nekim emotivnim i bračnim relacijama kod Strelčeva definitivno je došlo do odlučujućih momenata. Trebali bi da se preispitate i vi i partner – da li vredi ulagati više u ovu priču ili odustati od nje. Neki prelomni trenuci mogu biti baš polovinom februara. Ukoliko se odlučite da uložite sebe i na dalje u ovu priču, budite svesni da ćete morati da budete odgovorniji prema voljenoj osobi. Što se tiče slobodnih, vi ste ili u fazonu da žalite za nekom prošlošću ili trenutno pred sobom ne vidite bilo kakvu pravu ljubavnu priliku. I jednima i drugima, treća dekada ovog meseca otvara mogućnosti za ulazak u novu priču.

 

Posao

Iako sporije nego što biste vi to želeli, poslovni segment se ipak kreće u smeru stabilnosti i pozitivnih dešavanja. Neku formu zastoja možete osetiti u prvoj polovini januara, ali zato vam ostatak meseca donosi mogućnost za jaku poslovnu saradnju, koja može imati veze i sa inostranstvom. Neki od vas se mogu odlučiti da prekinu sa postojećim poslom, jer su pronašli nešto što im više odgovara. Ako ste nezaposleni – treća dekada februara vam donosi prave prilike. Finansije – promenljivo u ovom mesecu.

 

Zdravlje

Imunitet vam je slaba tačka, a stariji Strelčevi će imati problema i sa aktiviranjem hroničnih tegoba, naročito onih koje se vezuju za kičmu, kosti, zglobove.

 

 

JARAC

LJUBAVNIK-LOPOV-PUTOVANJE

Ljubav

Zauzetim Jarčevima stoje momenti neizvesnosti i preispitivanja i sebe i odnosa u kojem su tokom februara. No, sudeći po kartama, vi i voljena osoba ćete uspeti da ih prevaziđete i nastavite dalje zajedno. Ukoliko kod vas postoji neka sumnja ili ljubomora, trebali bi da se otvorite i iskreno porazgovarate sa dragim bićem. Sve je lakše rešiti ukoliko postoji iskrena komunikacija. Uvidećete da su vaše sumnje bile bespotrebne. Ukoliko ste slobodni, u svom srcu skrivate duboku zainteresovanost i emociju prema nekom. Savet karata za vas je da se prepustite i igrate otvorenih karata. Mogućnost ulaska u novu priču.

 

Posao

Muče vas razmišljanja i planovi o budućnosti, jer vam je u ovom trenutku sve suviše nedefinisano i nejasno. Nemojte odustajati od ciljeva koje ste postavili, jer vam drugi deo januara donosi šansu i da uradite nešto konkretnije. Neki od vas su zainteresovani za saradnje sa strancima, drugima se otvaraju mogućnosti češćih putovanja, možda i izmeštanja iz mesta stanovanja. Imajte poverenja u sebe, ali i u okolnosti koje u ovom trenutku jesu na vašoj strani. Ulazite u jednu novu, bolju poslovnu fazu.

 

Zdravlje

Prva polovina meseca donosi smanjen imunitet, a u isto vreme pojačan nivo stresa. Potrudite se da se više odmarate, ali i da se krećete, bavite fizičkom aktivnošću.

 

 

VODOLIJA

TUGA-LJUBAVNIK-NEPRIJATELJ

Ljubav

Onima koji su u vezama i brakovima stoji upozorenje tokom februara – trenutno nezadovoljstvo odnosom sa partnerom nemojte „lečiti“ flertovanjima ili čak ulaskom u tajnu priču. Koliko god vam tako nešto može u početnoj fazi izgledati kao zanimljivo i vrlo podsticajno, vrlo brzo vas može uvesti u problem. Umesto toga – bolje je da pokušate da trenutnu ljubavnu priču stabilizujete i oživite. Što se tiče slobodnih Vodolija, kod vas je vrlo aktuelna jaka strast i intenzivna osećanja prema nekom ko je, vrlo moguće, zauzet. Sve je to u redu, dokle god ne očekujete da ova priča ima srećan kraj….

 

Posao

Niste zadovoljni svojom trenutnom situacijom i poslovnim pozicijama. Muče vas pitanja vezana za budućnost i razmišljaćete na koji način da popravite postojeće stanje. Nemojte forsirati stvari, dajte sebi priliku da vam se otvori nešto novo, za šta postoji šansa u drugom delu februara. Trudite se da održavate dobru komunikaciju sa poslovnim partnerima i kolegama, mada će to povremeno biti teško izvodljivo. Po pitanju finansija ne vide se neki veliki padovi, ali malo je verovatno da ćete biti zadovoljni prilivima.

 

Zdravlje

Osetljivi ste tokom februara i fizički i mentalno i trebalo bi da što pre promenite nešto u svojim navikama. Posvetite se više sebi.

 

 

RIBE

DAR-NEPRILIKA-VESELJE

Ljubav

Od samog početka februara, slobodnim Ribama će krenuti neke lepe ljubavne prilike, i to najpre kroz poslovni segment, ali i preko prijatelja i izlazaka. Evidentno je da će vas nečija pažnja baš „dići“ i da ćete uživati u kontaktu sa ovom osobom. Možete ostvariti i nešto konkretnije, najverovatnije tokom drugog dela meseca. Što se tiče onih u vezama i brakovima, stanje se popravilo i vi i partner sada već funkcionišete dosta skladno. Stoje neke manje mogućnosti za tenzije, tokom druge dekade meseca, ali ništa što bi vaš odnos uznemirilo ili destabilizovalo. Kraj februara ćete dočekati u dobrom raspoloženju.

 

Posao

Ribe će prilično solidno proći i u poslovnom segmentu. Neki od vas su već krajem prethodne godine dobili ili povišicu ili napredovanje, dok će drugi ostvariti nešto ovog tipa tokom prve dekade januara. Očigledno je da je vaš trud i zalaganje prepoznato, ali i nagrađeno od strane šefova. Ovaj mesec vam daje priliku da i sa kolegama popravite odnos u velikoj meri i da budete veća podrška jedni drugima.

Po pitanju finansija – itekako ćete biti zadovoljni prilivima. Nešto veći troškovi stoje polovinom februara.

 

Zdravlje

Bolje ćete se osećati ako budete u pokretu, ali i ako budete vodili računa o svojoj ishrani. Uglavnom manje zdravstvene tegobe.

 

Stranice: 1 2 3