DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. februar: Ovan ponosan, Devici sreća pred nosem, Škorpija pleni pažnju, Blizanci zaluđeni ljubavlju…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. februar: Ovan ponosan, Devici sreća pred nosem, Škorpija pleni pažnju, Blizanci zaluđeni ljubavlju…

3. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Danas vam zvezde donose osmeh i zabavu. Stoji vam susret sa nekim iz prošlosti ko vam je mnogo značio. Ta osoba tada, iz nekih razloga, nije mogla da vam pruži ono što ste vi želeli. Međutim, danas ćete shvatiti da ste se oboje promenili. Nemojte se plašiti da se ponovo upustite u vezu. Ovoga puta zvezde su na vašoj strani.

ŠKORPIJA

Toplota, lepi utisci i osmeh karakretišu dan koji je pred vama. Ako idete na prvi sastanak sa nekim, očekujte da će proći sjajno. Planete vam donose opušten i prijatan susret sa osobom u koju definitivno možete da imate poverenja, iako je ne poznajete dobro. Konverzacija će biti magična. Osećaćete se kao u bajci. Uživajte!

STRELAC

Danas vam planete donose mogućnost da započnete veoma duboku emotivnu vezu, zahvaljujući dugom i dubokom razgovoru sa nekim prijateljem. On će vam pomoći tako što će vam dati savet ili vam pomoći po pitanju krize u kojoj ste bili u poslednje vreme. Osoba koja se pretvarala da vam je prijatelj, definitivno prema vama gaji mnogo jače emocije.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3