DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. februar: Ovan u ljubavnom trouglu, Bik pomera planine zbog ljubavi, Devica se igra vatrom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. februar: Ovan u ljubavnom trouglu, Bik pomera planine zbog ljubavi, Devica se igra vatrom…

12. veljače 2019. Off By Admin 1

OVAN

Potreban vam je podsticaj da krenete u akciju kada je vaš ljubavni život u pitanju, a trenutna planetarna energija mogla bi biti upravo to. Moglo bi se desiti da osoba na koju ste bacili oko počne da se udvara nekoj drugoj osobi. E to će vas dosta naljutiti! Odjednom možete pokazati odvažnost koju niste znali da posedujete.

BIK

Trenutna astralna energija danas vam može pomoći da pomerite planine, kada je vaš ljubavni život u pitanju. Ukoliko ste čekali pravi trenutak da napravite taj odlučujući korak, onda biste mogli čekati doveka. Ali danas će vas obuzeti spremnost da nešto uradite. Bićete spremni da postignete željeni cilj, umesto da sedite i čekate da se sve samo od sebe sredi. Zvezde su uz vas!

BLIZANCI

Danas nećete moći biti toliko suptilni i nežni. Najverovatnije pokušavate da na takav način objasnite nešto partneru, ali vam ne polazi za rukom. Što se vi više upinjete da objasnite lepim i biranim rečima, to on više kontrira. Dakle, danas budite odvažni i pomalo bezobrazni kako biste ostvarili ono što želite!

RAK

Današnja astralna energija mogla bi da izazove ishitrene odluke kada je vaš ljubavni život u pitanju. To se naravno neće desiti ukoliko budete obazrivi i pripazite da se ne zanesete sa besmislenim argumentima. Ako zaista imate keca u rukavu, onda ga danas biranim rečima iznesite i mudrošću dođite do cilja.

LAV

Trenutna astralna energija može doneti danas neku iritantnu situaciju sa trenutnim ili potencijalnim partnerom. Ukoliko ste do sada neki problem gurali pod tepih jer ste se plašili svoje reakcije, onda ga danas iznesite. Ne morate biti besni da biste pokazali samopouzdanje.
Potražite rešenje problema umesto da okrivljujete!

DEVICA

Trenutna astralna energija pomoći će vam danas da povedete neophodan razgovor između vas i partnera. Jedina opasnost vam preti kada se dotaknete teme u koju je umešan član porodice.
Ukoliko želite da ostanete u dobrim odnosima sa svima, onda birajte reči i pažljivo ih iznosite. Nemojte potpaljivati vatru.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3