Odaberi svog ANĐELA i saznaj šta ti sprema u BLISKOJ BUDUĆNOSTI

Odaberi svog ANĐELA i saznaj šta ti sprema u BLISKOJ BUDUĆNOSTI

12. veljače 2019. 0 By Admin 1

Sada, pošto ste izabrali anđela koji vam se najviše sviđa idemo da pogledamo šta nam koji poručuje ….

 

 

ANĐEO (1)

 

 

 

Imate potrebu da se okružite ljubavlju i pažnjom kao i ljudima koji su vam dragi i koji imaju razumjevanja za vas. Činiće vam se da je pred vama još dug put do ispunjanja želje ali ne brinite, u narednom periodu vas očekuju predivni trenuci. Prvo će vam stići lepe vesti a nakon toga vas čeka i jedan događaj koji će vam doneti veliko zadovoljstvo i sreću.

 

 

 

ANĐEO (2)

 

 

Vi ste jako željni ljubavi i često se osećate usamljeno. Uvek nekako u ljubavi naiđete na pogrešne.

 

Moguće je da vam se u ovo vrijeme dopadne osoba koja nije sasvim slobodna ili nije u stanju da vam uzvrati onako kako vi očekujete. Budite pažljivi u narednom periodu, ako ne želite da vam srce bude slomljeno. Jako je bitno da pustite malo vremena da se bolje upoznate. ne brzajte sa odlukama, i pustite da se stavri odvijaju same od sebe. Bez forsiranja.

 

 

ANĐEO (3)

 

 

Vi ste jedan veliki sanjar i to je u redu, ali problem nastaje jer vi ne znate da nekada da odvojite stvarnost od snova, pa često budete povređeni.

 

Trebate se prestati ponašati djetinjasto i očekivati da će sve samo da padne sa neba. Potrebno je da se uozbiljite i odrastete. Nekada je lijepo samo se zabavljati ali je sada pravo vrijeme da zavrnete rukave i uzmete stvar u svoje ruke.

 

 

nastavak na sljedecoj strani….

Stranice: 1 2