LOŠA SREĆA: Ova 3 znaka očekuju TEŠKI DANI do kraja MARTA MESECA!

LOŠA SREĆA: Ova 3 znaka očekuju TEŠKI DANI do kraja MARTA MESECA!

21. veljače 2019. 0 By Admin 1

 

JARAC

Ako ovog meseca ne regulišete brojne nesuglasice sa voljenom osobom, vašoj ljubavnoj vezi će doći kraj. Iz nedelje u nedelju i iz meseca u mesec samo gurate probleme pod tepih nadajući se da će proći samo od sebe. A u stvari činite sebi medveđu uslugu i samo odlažete neodložno.

 

Kada se problemi nagomilaju, nikako ne smete da se pravite da ih nema, već ih rešavajte dok ih je malo. U suprotnom ćete samo sebe da izmorite i iscrpite brojnim svađama i raspravama, a to svakako ne želite.

 

Radili ste na sebi i vidi se da ste dosta opušteniji i samopouzdaniji na poslu. Samopouzdanje je dobra osobina za svakog poslovnog čoveka ili ženu i to poslovni partneri vole da vide. Ipak, u drugoj nedelji su mogući manji nesporazumi pa će doći do par konflikata na radnom mestu. Ali to nije ništa što ne možete da rešite u kratkom roku.

 

Ako pokažete saradnicima da se nervirate, to je znak slabosti, tako da izbegavajte nalete i izlive emocija, naročito u poslovnom okruženju. Samo budite smireni i staloženi, to će vaše protivnike da zbuni i izaćićete kao pobednik.

 

 

Prilagođeno sa: Mesečni horoskop

Stranice: 1 2