DNEVNI HOROSKOP za 29. mart: Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Vodolija ponavlja greške, Raka neko tajno voli, Ribe prelaze granicu….

DNEVNI HOROSKOP za 29. mart: Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Vodolija ponavlja greške, Raka neko tajno voli, Ribe prelaze granicu….

28. ožujka 2019. 0 By Admin 1

LAV

Posao

Možda nećete uspeti mnogo toga da rešite danas, ukoliko budete ipak morali da se posvetite ispravkama grešaka koje ste imali u prethodnom periodu. Morate da se oslonite na sebe najviše. Uzmite stvari u svoje ruke.  

Ljubav

Partner vam je sklon površnim vezama. Ne dozvolite da vas neko izigra danas i napravi veliku pometnju u komunikaciji.  

Zdravlje

Možda odete na jedan sistematski pregled.    

DEVICA

Posao

Pokušajte da dovedete u red sve ono što ste planirali jer ćete imati neko drugo zaduženje u skorije vreme. Budite fokusirani na trenutno zaduženje, koje vam se plasira u narednom periodu. Moraćete mnogo više da radite kako kaže Merkur, vaš vladar koji je trenutno retrogradan.  

Ljubav

Imate odličan stav i znate šta želite. Neke pojedinosti iz vašeg ličnog života nećete pričati u narednom periodu. Smatrate da vam je partner pomalo loše raspoložen za duže priče.  

Zdravlje

Nemate veće tegobe.    

VAGA

Posao

Niste u zahvalnom položaju ovaj put, pa se nećete snaći u dogledno vreme, koliko će se od vas tražiti malo bolja koncentracija na polju finansija. Morate da se podvedete pod pravilo da je strpljen čovek u suštini i spašen.  

Ljubav

Osećate se umorno od priča na koje niste navikli da vodite sa osobama suprotnog pola. Volite da se osamite i da budete u svom svetu ovaj put.  

Zdravlje

Bešika vam je slaba.    

ŠKORPIJA

Posao

Ne želite da se vodite dosadnim poslovima, koji vam ne doprinose boljoj satisfakciji na koju ste mislili u poslednje vreme kao na prolaznu kategoriju. Bićete podržani od kolega ovaj put i možete da s eoslonite na jednu žensku osobu koja je ustanju davam pruži odlične ideje.  

Ljubav

Vaša strastvena priroda je i danas u zenitu. Imate sa kim da podelite svoje snove pa se nećete zadržavati na trenutnoj poziciji, već ćete biti konkretniji prema partneru.  

Zdravlje

Moguće glavobolje.    

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3