DNEVNI HOROSKOP za 29. mart: Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Vodolija ponavlja greške, Raka neko tajno voli, Ribe prelaze granicu….

DNEVNI HOROSKOP za 29. mart: Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Vodolija ponavlja greške, Raka neko tajno voli, Ribe prelaze granicu….

28. ožujka 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Posao

Vaša poslovna saradnja sa strancima je odlično danas kotirana. Pokušajte mnogo toga da rešite kroz trenutne transakcije, koje možete da očekujete u narednom periodu. Bićete dovoljno dobro podržani od strane kolega koji vam pružaju mnogo toga izazovnog kroz trenutne transakcije.  

Ljubav

Pokušavate da rešite trenutnu situaciju u vašem ljubavnom odnosu, koji vam pruža maksimalnu satisfakciju. Osećate se mnogo bolje u svojoj koži već neko vreme.  

Zdravlje

Čuvajte se nazeba.    

JARAC

Posao

Posao koji trenutno radite nije u većoj meri težak, koliko se traži dodatna spremnost u postupcima na koje ste već navikli. Nemate nameru da izmišljate nešto novo, kada je sve na dohvat ruke. Od vas se traži stari kliše rada.  

Ljubav

Ne želite da se dajete osobi koja vas nipodaštava.Volite da se pokažete u najboljem svetlu kada su u pitanju partnrski odnosi.  

Zdravlje

Preosetljivi ste na pojedinu hranu.    

VODOLIJA

Posao

Vaša prisutnost na projektu izaziva nedoumice kod radnika i neko će vas potpuno drugačije shvatiti u radu, koji budete protežirali. Morate da ostanete dosledni datim okolnostima na koje ste već navikli da poslujete.  

Ljubav

Ponavljate stare greške na koje ste odavno već zaboravili. Volite da dominirate i da se pokazujete boljim nego što zapravo jeste.  

Zdravlje

Imate konstantne glavobolje.    

RIBE

Posao

Vaša poslovna šansa se krije u vama. Morate da ostanete dosledni zadatku na koji ste računali da ćete ga rešiti u dogledno vreme. Malo ste prekoračili granicu ovaj put i pokušaćete da neke stvari ispravite kod sebe. Bićete više disciplinovani nego ranije.  

Ljubav

Ponosni ste na svog partnera i nemate nameru da slušate glasine, koje su vam isuviše degutantne ovaj put. Pokušajte da otvoreno popričate o svojim namerama.  

Zdravlje

Nesanica.   LUFTIKA.RS

Stranice: 1 2 3