HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL: Bikove čeka iznenadna sreća, Ovnovima slede neprilike, dok se Škorpijama smeše darovi…

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL: Bikove čeka iznenadna sreća, Ovnovima slede neprilike, dok se Škorpijama smeše darovi…

2. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovan: neprilika – nesreća – neprijatelj

Ljubav

Naglašene su karte sa Marsovom simbolikom, što definitivno uvodi jednu jaku energiju u vaš emotivni život. Zauzetima toplo preporučujemo da ne sede na dve stolice i da se odupru zovu jedne žestoke ljubavne afere, jer je odnos sa stalnim partnerom već na staklenim nogama, pa ga ovim potezom mogu dodatno unazaditi. U emotivnim relacijama će ceo mesec biti u usponima i padovima, ali je nekako najnestabilnija druga dekada aprila, kada može doći do žestokih rasprava, a kod nekih čak i do pucanja odnosa. Slobodnim Ovnovima ni jedna od karata ne nagoveštava stabilnost i ulazak u „normalan“ odnos, pred vama će se pre otvarati mogućnosti za flertove i avanturu, najviše preko poslovnih okolnosti.

 

Posao

Bitno je da tokom aprila naučite da obuzdate svoju nestrpljivost i impulsivnost (koje pojedini saradnici i kolege mogu smatrati vrlo neprimerenima) jer ćete lako ulaziti u tenzične odnose sa osobama sa kojima radite. Imate osećaj da vam vreme izmiče iz ruku i krenućete „u napad“ kada su poslovni ciljevi u pitanju. Možete ostvariti dobre poslovne saradnje ali će biti potrebno da pristanete na neke uslove koji vam ne odgovaraju. Promenljive situacije sa novcem, mogući su gubici, ali i neočekivani prilivi iz više izvora.

 

Zdravlje

Nepovoljna zdravstvena simbolika – pad imuniteta, mogućnosti povreda, čak i hirurških operacija. Vodite računa o sebi.

 

 

 

BIK: iznenadna sreća – bolest -sudija

Ljubav

Nekim Bikovima koji su u dužim emotivnim vezama stoji mogućnost trudnoće i odluke o ulasku u zajednički život ili brak. Generalno – vaše ljubavne relacije su tokom aprila na ispitu jer se može pojaviti „treća osoba“ koja bi probudila potrebu i želju za flertom i avanturom. Vaša će ponašanja tokom ovog meseca iskakati iz okvira uobičajenog, prodrmani ste jednom žestokom energijom i biće vam potrebno dosta snage da se oduprete iskušenjima. Partner vam neće mnogo pomoći u ovome jer je okupiran ličnim i poslovnim segmentom. Slobodni mogu ući u seksualni kontakt sa bivšim partnerom, ali teško je da bi se ova veza mogla oporaviti i nastaviti. Biće to samo kratko podsećanje na ono što je bilo.

 

Posao

Bikovi će imati par dobrih prilika tokom ovog perioda. Mogli biste doći u poziciju da pokrenete neku staru poslovnu saradnju ili da završite davno započeti projekat. Dobre stvari se vezuju za prošlost, ali i noviteti hrle ka vama. Neki od vas će dobiti ponudu za posao prilično neočekivano ili za promenu radnog mesta. Aktuelna su i unapređenja. Što se novčanog segmenta tiče, stoji da će vas dugovanja opterećivati i dalje a pojedini se mogu suočiti i sa pokretanjem sudskih postupaka. Ipak, šansi za zaradu će biti.

 

Zdravlje

Karta Bolesti uvek nagoveštava da nešto u organizmu „škripi“, u vašem slučaju kao posledica stresa i napetosti. Ishrana i kretanje su bitni.

 

IGRA NA SREĆU

 

Blizanci: neprilika – tuga – sreća

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, svesni ste da vaše emotivne relacije već odavno nisu stabilne, što će i u ovom mesecu biti osetno. I voljena osoba i vi čas pokušavate da popravite svoju vezu, čas dižete ruke od nje i povlačite se. Ove problematične situacije moguće je prevazići, ali će biti potrebno mnogo obostranog truda. Ne dozvoljavajte „dobronamernima“ da se mešaju svojim komentarima i savetima u vašu vezu. Ukoliko ste sami, potrebno vam je da izađete iz učmalosti i samoće u kojoj ste dugo zarobljeni. Ako budete brzali i ulazili u odnose za koje od samog početka znate da nemaju perspektivu i da su samo na nivou neobaveznosti i avanture, možete propustiti priliku koja za vas ide u poslednjoj dekadi aprila.

 

Posao

Tokom celog ovog perioda provlačiće se određena forma zabrinutosti, najviše vezana za finansijski segment i neke saradnje koje su vam bitne. Dugovanja vam mogu praviti probleme i opterećivati vas, mada ćete jedan, solidan deo, rešiti tokom aprila. Napetost u kolegijalnom okruženju, ali podrška od strane nadređenih, naročito u trećoj dekadi meseca. U poslovnim saradnjama potrebno je posebno se posvetiti svim detaljima dogovora, propusti vam kasnije mogu zasmetati. I vi lično možete u brzini grešiti, pa se organizujte bolje. Nezaposlenima poslednja nedelja donosi mogućnost početka posla.

 

Zdravlje

Neophodno je u većoj meri posvetiti se zdravstvenom segmentu. Opterećenost stomačnog dela i sistema za varenje. Pojedini Blizanci će morati i na bolovanje.

 

RAK: sudija – neprilika – veselje

Ljubav

Sredina meseca, tačnije druga dekada, može doneti onima u emotivnim vezama i brakovima probleme koji će se najverovatnije vezivati za ljubomoru i sumnju zbog nekog bezazlenog flertovanja. Na svu sreću, ovi momenti neće ostaviti veće posledice na vaš odnos i uspećete da ih relativno bezbolno prevaziđete. Ostatak meseca je jako dobar i u suštini – dokle god ste posvećeni svojoj vezi, nemate razloga za zabrinutost. Slobodni na nekom mestu gde će biti dosta ljudi (poslovno okupljanje, seminari, mesta za izlaske i društvena dešavanja) mogu upoznati osobu sa kojom imaju veću razliku u godinama. Sam početak može biti dosta zanimljiv i podsticajan, ali dozvolite da vreme da svoj sud da li ova priča i vredi.

 

Posao

Povremeni problemi u kolegijalnom okruženju i sa obavezama koje morate završiti na vreme, neće umanjiti generalno dobru energiju ovog meseca. Imate podršku nadređenih osoba i autoriteta za svoje planove, a i poslovne saradnje bi trebalo da funkcionišu nekim regularnim tokom. Malo više stresa je aktuelno sredinom meseca, i to najviše zbog nemogućnosti da postignete kompromis u nekim dogovorima koji su vam bitni. Treća dekada će vam doneti zadovoljstvo po pitanju finansijskih priliva, izmirite svoja dugovanja ili ih refinansirajte, jer sada za to imate dobre mogućnosti.

 

Zdravlje

Starijoj populaciji problem može predstavljati sve ono vezano za kičmu, dok bi mlađi trebali da vode računa o svom nivou stresa. Potrebno je više opuštanja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3