DO KRAJA APRILA: Jarcu će se ispuniti ŽELJA, Ribe i Djevice će imati NOVAC, a Strijelac će se VRATITI svojoj ljubavi…

DO KRAJA APRILA: Jarcu će se ispuniti ŽELJA, Ribe i Djevice će imati NOVAC, a Strijelac će se VRATITI svojoj ljubavi…

11. travnja 2019. 0 By Admin 1

Sve se može dramatično promijeniti i krenuti uzbrdo za Ovna, Raka i Ribe. Ali Bik, Djevice i Jarci trebaju pričekati jer promjene u životu će se dogoditi, ali će biti mirnije.

 

Mjesec koji će zadovoljiti svakoga bez izuzetka, sve će teći vrlo glatko, pozitivno, bez prepreka i bez negativnih stvari. Sve u što ste uložili počinje donositi plodove, a snovi iznenada postaju stvarnost.

 

Najvažnija karakteristika ovog mjeseca je da je to da je povoljan za one koji do sada nisu imali najbolja vremena. Ali sada možete naći podršku, vidjeti ruku pomoći i podrške i brzo izaći iz situacije koja vas je deprimirala. Ako smatrate da ste i dalje gubitnici, onda će vam sredina mjeseca sigurno dati mnogo dobrog. Travanj/april je dobar čak i za one koji su sami sebe doveli u ovu poziciju.

 

Ako ste rođeni ovog mjeseca, to će vam donijeti velike mogućnosti, ali ih još nećete vidjeti. Vi ćete ga uzeti zdravo za gotovo i krenuti svojim putem, misleći da bi travanj/april mogao biti uspješniji za vas. I tek na kraju proljeća ćete shvatiti da je, u stvari, sve mnogo bolje i da sada možete postići nešto o čemu niste ni sanjali. Stoga, imajte strpljenja i ni na koji način ne ometajte život koji vam daje, jer čak ni ne znate kakva vas sreća može čekati iza ugla.

 

STIŽU PROMJENE

 

Sve se može dramatično promijeniti i krenuti uzbrdo za Ovna, Raka i Ribe. Ali Bik, Djevice i Jarci trebaju pričekati, jer će promjene u životu biti, ali će biti mirnije. Nemojte se ljutiti ovog travnja/aprila, trebate postići nešto što je brže moguće, jer će vam na kraju dati više nego što ste sanjali.

 

Ako kratko govorimo o ispunjenju želja, Jarac može napraviti dugo očekivane promjene u svom privatnom životu (ljubav, vjenčanje, trudnoća), Ovan će imati nekih problema, Ribe i Djevice će imati novac i uporište, a Strijelac će se vratiti svojoj ljubavi.

 

Pročitajte na sledećoj stranici koji znakovi će biti najsrećniji!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2