VELIKI HOROSKOP ZA MAJ: Lav će se strastveno ZALJUBITI, Vagi stiže primamljiva PONUDA, Vodolija puna PARA, Bik ponovo ljubi STARU LJUBAV…

VELIKI HOROSKOP ZA MAJ: Lav će se strastveno ZALJUBITI, Vagi stiže primamljiva PONUDA, Vodolija puna PARA, Bik ponovo ljubi STARU LJUBAV…

18. travnja 2019. 0 By Admin 1

Astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje – mesečni horoskop za maj 2019. godine!

 

 

OVAN

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili braku, mesec maj će za vas biti predivan period. Na početku meseca ćete sa voljenom osobom zakopati ratne sekire i u ostalim danima ćete maksimalno pažnje posvetiti jedan drugome. To vam izuzetno prija pa samim tim i vaše raspoloženje je bolje i svi u vašoj okolini to primećuju. Takođe, i komunikacija sa emotivnim partnerom će biti na izuzetnom nivou. Ali nemojte previše da se opustite, jer samo jedna nesuglasica će moći vaš bajkovit odnos da poljulja.

Slobodni Ovnovi će svu svoju energiju usmeriti ka druženju, provodu i upoznavanju novih osoba. Takođe, moguće je da ćete stupiti u kontakt sa osobom iz prošlosti sa kojom do sada niste imali dobar odnos.

 

Posao: Svi pripadnici ovog znaka će u maju posao obavljati na potpuno drugačiji način od uobičajnog. Izaći ćete iz svoje rutine, što za vas može da predstavlja veliki izazov ali i veliku priliku da iskusite nešto novo. Bićete uplašeni na početku jer će vam sve biti nepoznato, i nećete biti sigurni da li ćete novim tehnikama uspešno obaviti vaš deo posla. Ne brinite, na kraju meseca će sve biti baš onako kako ste planirali.

 

Zdravlje: Pripazite grlo.

 

PROŠLOST SE VRAĆA

 

BIK

Ljubav: Bikovi koji su zauzeti će na početku meseca imati blage turbulencije u vezi ili braku. Iako je na prvi pogled sve u vašem odnosu sa emotivnim partnerom odlično, vaš subjektivni osećaj vam pokazuje drugačije. To vas izuzetno zbunjuje i ne znate šta da radite. Većinu vremena provedite sa prijateljima i porodicom, razbistrite misli i onda uradite onako kako osećate. Ali povedite računa, nemojte učiniti nešto zbog čega biste mogli kasnije da se pokajete.

Bikovi koji nisu u braku ili vezi će početkom meseca ostvariti kontakt sa osobom iz prošlosti, koji će vremenom prerasti u nešto više od prijateljstva. Nemojte da se ustručavate, opustite se i dozvolite sebi da se zaljubite.

 

Posao: Na poslovnom planu, maj će biti veoma aktivan i turbulentan mesec. Imaćete mnogo posla, mnogo obaveza, sastanaka, neplaniranih poslovnih putovanja i neočekivanih poziva za saradnju. Nemojte da vas to uplaši. Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete i da uložite veći trud nego do sada, i do kraja meseca ćete biti izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima.

 

Zdravlje: Mnogo ste napeti u poslednje vreme, potrudite se da više odmarate i da kvalitetnije spavate.

 

ZABAVA I DRUŽENJE

 

BLIZANCI

Ljubav: Zauzete Blizance očekuje jedan delimično lep ali i turbulentan period. Sa voljenom osobom ćete u prvoj polovini meseca imati skladan odnos. Odluke ćete donositi zajedničkim pregovaranjem, razumećete se u potpunosti i nećete dolaziti u napete situacije. Međutim, u drugoj polovini meseca bi to moglo da se promeni. Imaćete osećaj da vaša voljena osoba želi sve sama da reši i uradi što se vama neće dopasti, te je najbolje da porazgovarate sa njom o tome, iskreno i bez reči skrivenog značenja. Jedino tako ćete ponovo naći zajednički jezik.

Ukoliko ste slobodni, za vas je maj mesec zabave, druženja i maksimalne fokusiranosti na sebe i svoje želje.

 

Posao: Na poslovnom planu vam neće sve ići onako kako ste planirali. Na početku meseca imaćete osećaj da svi projekti i poslovni zadaci koje ste započeli nemaju svetlu budućnost. Međutim, varate se. Već u drugoj polovini maja će vam se otvoriti nove poslovne prilike, a sve poduhvate ćete završiti u predviđenom roku.

 

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

 

 

RAK

Ljubav: Zauzeti Rakovi će ovog meseca biti promenljivog raspoloženja što će se odraziti na njihov ljubavni život. Emotivni partner, kao i svi u vašoj blizini će to primetiti. Odnos sa voljenom osobom će biti nestabilan i biće trenutaka kada nećete moći jedno bez drugog, ali i kada je jedna reč dovoljna da izazove svađu i neslaganje. Obratite pažnju na to šta izgovarate i na koji način komunicirate sa ljudima iz vaše okoline tokom meseca maja, kako se kasnije ne biste kajali.

Rakovi koji nisu u braku ili vezi ponovo će stupiti u kontakt sa bivšim partnerom, ali će njihova pažnja biti usmerena ka prijateljima i porodici.

 

UVEDITE PROMENE

Posao: Situacija na vašem trenutnom poslu vam ne prija i planirate da promenite radno okruženje. Međutim, plašite se da preduzmete prvi korak i da krenete u akciju. Previše ste statični i zavisite od vaše rutine. Međutim, pokušajte lagano da menjate na svom poslovnom planu, jer nećete još dugo izdržati na toj poziciji.

 

Zdravlje: Pripazite se prehlada i unosite što više vitamina u svoj organizam.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3