DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. april: Vodolija u tajnoj romansi, Škorpiji stiže poruka od bivšeg, Ovan mora biti oprezan…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. april: Vodolija u tajnoj romansi, Škorpiji stiže poruka od bivšeg, Ovan mora biti oprezan…

18. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ako ne znate šta hoćete, imaćete problema u komunikaciji sa Lavom ili Vodolijom. Imate potrebu da se raspravljate, što partner neće prihvatiti, a u većem društvu možete prouzrokovati raspravu. Veza sa Bikom ili Škorpijom može biti izvor stresa.

 

 

BIK

Želite da se pomirite sa osobom koja je istovremeno iskrena i otvorena ali ne dovoljno prisna. Povremeno uzdržana što vas prilično opterećuje jer tražite krivicu u sebi. Nije vam jasno šta je to što je sprečava da sa vama bude bliskija.

 

 

BLIZANCI

Želite da date na znanje jednoj Ribi ili Škorpiji koliko vam je stalo da vas dobro razume. Ali vaš način komunikacije nije baš najjasniji. Neko želi da vam učini neku uslugu ali vi verovatno ne pristajete na neku mlaku varijantu. Imate potrebu za strastvenom vezom.

 

 

RAK

Okruženi ste onima koji vas vole i razumeju, koji su spremni da vas podrže u vezi sa vašim odlukama. Ali i profesionalnog života. Ipak, moguće je da imate osećaj da ste bez razloga kritikovani i da se malo toga odvija onako kako biste želeli.

 

 

LAV

Ako ste u dužoj vezi ili braku dajete partneru na znanje da može da računa na vas. Verovatno ćete mu pomoći da se snađe u nekoj veoma komplikovanoj situaciji. Ona se možda tiče njegovog stambenog prostora ili nekretnina.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2