DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. april: Ovan mora da oprosti, Škorpiju muči ljubomora, Strelca očekuje lep susret…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. april: Ovan mora da oprosti, Škorpiju muči ljubomora, Strelca očekuje lep susret…

20. travnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Osećate se moćnim i imate veliki uticaj na suprotvni pol. Velika mana vam je posesivnost i ljubomora koje ne možete da se oslobodite. Trebalo bi da budete spremni da nekome nešto oprostite jer to može biti glavni problem u vašem ljubavnom životu.

 

 

    BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Vas je lako zainteresovati za sebe nekom sentimentlnom pričom, suzama a vi ste pri tom veliki zaštitnik i neko ko je rame za plakanje. Pazite samo kome ste to jer nije isključeno da imate pored sebe partnerku koja vas neće baš mnogo štedeti i ako posumnja na prevaru.

 

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Dobro se pazite da ne dođete u iskušenje kada su u pitanju prijateljice ili koleginice vaše partnerke, mnogima se dopadate i mogu vam postaviti zamku u koju ćete lako upasti. Pokušavate da se dogovorite oko zajedničkog puta sa jednom Vagom.

VERUJTE SEBI

 

   RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Osvajate na poseban način, topli ste i srdačni. Nemojte previše držati do sebe, jer vam to može postati mana koje niste svesni ili koje ne želite da se oslobodite jer smatrate da je lično dostojanstvo najvažnije. Veoma držite do svog izgleda ali vam je važno i kako vaša partnerka izgleda.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Podjednako vam je važno da partnerka vama u svemu ugađa i da vam daje za pravo. Preterana osetljivost i to u pogledu najbezazlenijih sitnica može pokvariti vezu. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada je u pitanju veza sa jednom Vagom.

 

 

 

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Mana vam je što umete da budete suvoparni sa temama iz svakodnevnog života, ali teško da će vas zameniti za nekog drugog jer ste nezamenljivi kada je u pitanju rešavanje svakodnevnih problema.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2