NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Vagu čeka VELIKA SREĆA, Bik u NESREĆNOJ ljubavi, Ovan strahuje od PROŠLOSTI…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Vagu čeka VELIKA SREĆA, Bik u NESREĆNOJ ljubavi, Ovan strahuje od PROŠLOSTI…

20. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovan

Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na Vašem emotivnom i duhovnom nivou.

 

Bik

Ako ste u vezi: Bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na vašeg bračnog ili emotivnog partnera. Umećete da u vašu vezu unesete dinamiku i da ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši predlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi.
Ako ste slobodni: Počećete da privlačite osobe suprotnog pola poput magneta. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće u ljubavi.

 

Blizanci

Kad ste se već navikli da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali.

 

PUT DONOSI LJUBAV

 

Rak

Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju, razmenjivaće lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće povjerenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

 

Lav

Osećate se kraljevski, pa očekujete i takav tretman. Iako najbolje funkcionišete u paru, u nedostatku pažljivog i romantičnog ljubavnika spremni ste da sami sebi osislite ili stvorite glamurozan život. Vaša umetnička i stvaralačka strana ličnosti pokazaće se u najboljem svetlu. Doživljavate svet svim čulima, a to se vidi i u vašim delima. Uspešni ste u svemu što dotaknete, bilo da je to posao, pisanje, kuvanje ili uređivanje ljubavnog odnosa.

 

Devica

Vi ne ulazite baš u nedelju koji će vam doneti nešto novo i lepo na polju emotivnih odnosa. Nemojte dopustiti da vas strahovi sprečavaju u tome da uspete u vezi, jer su oni nerealni i potpuno nepotrebni. Nesigurnost vas sprečava u mnogo čemu kada je ljubav u pitanju, a ona će uticati i kod slobodnih osoba da ne ostvare nešto novo i lepo. Tek onda kada odbrambeni stav izmenite i uklonite taj emotivni štit oko sebe, moći ćete da uplovite u novu emotivnu vezu koja će vas ispuniti u potpunosti. Osmeh i lepo raspoloženje su terapija za vas u narednom periodu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2