DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. april: Ovan mora da oprosti, Škorpiju muči ljubomora, Strelca očekuje lep susret…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. april: Ovan mora da oprosti, Škorpiju muči ljubomora, Strelca očekuje lep susret…

20. travnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Vaše ponašanje može biti prilično nepredvidivo. Možete biti paralelno sa dve osobe, sa onom koja vam se iskreno dopada i sa kojom biste želeli da budete na duže staze i sa nekom koja vam je usputno zadovoljstvo. Može se desiti da budete izloženi kritici.

  ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Ako ste nedavno imali neko razočaranje, verovatno još uvek ne možete da se oslobodite gneva a ukoliko ste u vezi ili braku, bilo vaša ili partnerkina ljubomora mogu biti glavni problem između vas dvoje.

 

 

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Ako ste slobodni, osobu koja će vam se dopasti možete sresti na kraćem putu, posedstvom rođaka, negde na ulici. Moguće da će vam se javiti osoba koju ste nekada upoznali negde na nekom putu, moguće u inostranstvu.

U LJUBAVI SA DEVICOM

 

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Mnogi misle da ste vi osoba koja želi da uživa u životu i ko nikada ne bira komplikovane partnere, naprotiv tražite nekoga uz koga ćete se osećati istovremeno i sigurno i prilično komotno. Moguće da vam se dopadaju Devica ili Blizanci.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Vaša energija je neobuzdana, vaš seksepil naglašen i imate potrebu za isom takvom partnerkom. Postoji mogućnost da sretnete srodnu dušu, nekoga ko će biti mnogo jači od vas u svemu.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Osoba koja vam se dopada je veoma posesivna i veoma senzualna i stvara vam osećaj da ste i vi mačo tip. Pazite da se zbog ljubavnih patnji ne odate porocima, posebno alkoholu. Možete imati potrebe za samoćom i odmorom pre nego za zajedničkim momentima.

 

https://www.conopljanews.net

Stranice: 1 2