DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. april: Ovna očekuje emotivan susret, Vagi stiže poziv ili poruka, Riba ima tajnu ljubav…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 25. april: Ovna očekuje emotivan susret, Vagi stiže poziv ili poruka, Riba ima tajnu ljubav…

24. travnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Ne bi trebalo da dopustite bilo kome da vam se meša u ljubavni život. A upravo ste meta nekih prilično intrigantnih osoba koje bi uporno želele da malo začeprkaju i po vašem životu i po vašoj duši. Poslepodnevni sati donose poziv od osoba koje viđate na poslu.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Možete se lako snaći u komunikaciji sa jednim Bikom koji vam je izuzetno drag. Neko će vas kontaktirati, moguće osoba koju ste sreli na nekom sastanku ili službenom putu svojevremeno. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa jednim Jarcem.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Ne odustajete od želje da nekoga fascinirate. Možda to nisu ni Bik ni Lav nego Ovan i Vodolija. Pokušajte da u kontaktima sa bivšom simpatijom, ako do toga uopšte dođe budete realni. Vaša veza verovatno nema veliku perspektivu, ali može da se pretvori u lepo prijateljstvo.

BUDITE STRPLJIVI

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Nemate način da utičete na partnerku koja je izuzetno senzibilna i sa kojom ne možete uvek da lako uspostavite komunikaciju. Potrebno vam je više razumevanja od Bika ili Vage koji vas u poslednje vreme zanemaruju ili vam se to samo čini.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Ovo je vaše vreme, ali pazite se na kraćem putu, na poslovnom sastanku. Jedan Ovan ili Blizanac može pokušati da vas osvoji a da zapravo nije načisto šta vi prema njemu osećate ili nije slobodan. Može se desiti obrnuto. Ukoliko vam se dopada osoba koja je isto godište, imate zajedničke teme.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Vrlo ste tajanstveni, a mnogi na poslu pričaju o vama i sumnjaju da ste u vezi sa koleginicom. Najverovatnije da se radi o nekome sa kim imate nekakve poslovne aranžmane. Ali ne želite da obelodanite svoj privatan život, utoliko pre ako je u pitanju javna ličnost.

Stranice: 1 2