DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. april: Škorpiji stiže poziv, Ribe očekuje zanimljiv susret, Bik u tajnoj vezi sa zauzetom osobom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 27. april: Škorpiji stiže poziv, Ribe očekuje zanimljiv susret, Bik u tajnoj vezi sa zauzetom osobom…

26. travnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Ostajete pri svom stavu i ma šta da je u pitanju, ma sa kakvim problemom da ste suočeni, spremni ste da se maksimalno posvetite osobi koja vam je draga i da je ne opterećujete svojim brigama. Ne bi trebalo da previše odlažete razgovor u toku koga biste mnogo toga rekli što vam je na duši.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Dobijate poziv od nekog ko vam je veoma simpatičan i ko prema vama uglavnom pokazuje mnogo simatija i ljubavi. Verujete da možete da šarmirate jednu Vagu, Bika ili Devicu i verovatno imate na njih veliku uticaj. Pokušajte da se prilagodite situaciji koju vam nameće Lav.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Osećate se zaštićenim, voljenim i verovatno vam neko ko vam je posebno drag daje na znanje koliko mu je stalo do vas. Ako ste slobodni, verovatno mnogo toga zavisi od vas a da toga niste ni svesni. Partner u znaku Blizanaca ili Lava bi mogao da vam sasvim lepo odgovara.

STIŽE IZNENAĐENJE

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Ovo bi mogao biti jedan od prijatnijih dana u toku koga ćete imati mogućnost da se dogovorite oko svega sa nekim ko vam je drag, moguće da će vam partner, ako ste u stalnoj vezi prirediti prijatno iznenađenje. Ako ste od nedavno u vezi, potrudite se da ostavite povoljan utisak na partnera.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Osećate se sjajno u društvu Blizanaca. Verovatno imate potrebu za bliskošću, za vezom sa nekim ko vas u potpunosti razume i najverovatnije možete sebe smatrati osobom koja ima sreće da je već našla odgovarajućeg partnera. Slobode Vodolije mogu upoznati umetnika ili osobu koja je često prisutna u javnosti.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

U večernjim satma možda ćete biti u prilici da se sretnete sa nekim ko vam po mnogo čemu odgovara. Ako se radi o Raku ili Škorpiji, nađite način kako da se dogovorite oko onoga što vi smatrate bitnim za vašu vezu.

Stranice: 1 2