DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. april: Ribe ljubomorne, Vagi se neko udvara, Ovan dobija poziv, Škorpija u ljubavnom zanosu…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. april: Ribe ljubomorne, Vagi se neko udvara, Ovan dobija poziv, Škorpija u ljubavnom zanosu…

29. travnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Nemate način kako da se dogovorite sa nekim ko je prema vama bio krektan i dao vam više puta šansu da se pokaže u najboljem izdanju. Potražićete nekog ko zna mnogo toga o osobi koja vam se dopada. Osoba s posla vam se udvara.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Savršeno vam odgovara ovaj dan i verovanto ćete imati snage da uradite ono što se od vas ne očekuje. Veoma ste sentimentalni kada je u pitanju jedan Rak koji pretpostavlja da niste prema njemu ravnodušni. Pitate se da niste možda žrtva iluzija koje imate prema njemu.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Veoma ste osećajni i pokušavate da se postavite na mesto onih kojima je potrebana vaša pažnja. Dajete sve od sebe da biste se dopali Blizancima ili Vodoliji. Provodite više vremena sa jednom Vagom ili sa jednim Ovnom.

UČINITE PRVI KORAK

 

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Dan vam je naklonjen ako ste u vezi sa Vodolijom ili Devicom. Neko vam stvara probleme posebno u odnosima sa jednim vatrenim znakom. Mislite na Vagu koja vam se ne javlja i žao vam je zbog toga ali trebalo bi da napravite prvi korak i da ga pozovete.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Veoma ste odlučni i držite konce u svojim rukama i možda ćete to jasno dati na znanje onima koji će pokušati da vas pokolebaju tom stavu. Ako ste udati, partner vam prepušta važne odluke.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Danas biste mogli biti skloni ljubomori, naročito ako je partner stariji od vas. Imate potrebu za dominacijom, što partneru nikako neće odgovarati. Želite da rešite emotivne probleme na radikalan način ali to nikako ne bi bilo dobro, naročito ako ste skloni afektivnom ponašanju.

Stranice: 1 2