DNEVNI HOROSKOP za 4. maj: Blizance muči ljubav, Vagi stiže zanimljiva ponuda, Biku dolaze BOLJI dani…

DNEVNI HOROSKOP za 4. maj: Blizance muči ljubav, Vagi stiže zanimljiva ponuda, Biku dolaze BOLJI dani…

3. svibnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Drago vam je što vidite da se neki vaši planovi ostvaruju, najviše zato što ste svesni koliko ste truda uložili u sve ovo. Moguće je da je u pitanju jedna ozbiljnija ponuda. Sačekajte da čujete celu priču od strane emotivnog partnera pre nego što krenete da se durite.

 

 

ŠKORPIJA

Danas vas čeka jedan bitan dogovor sa poslovnim saradnikom. U odličnom ste raspoloženju, spremni da se pojavite i pobedite. Pravi je trenutak za komunikaciju i jače pokretanje priče sa nekim ko vam je izuzetno privlačan. Uspeh u svemu što preduzmete.

 

 

STRELAC

Tokom današnjeg dana ćete morati malo jače da se organizujete da se ne biste pogubili u dešavanjima, kojih će biti na sve strane. Stižete na vreme, samo odredite prioritete. Emotivni život će trpeti zbog vaše velike poslovne angažovanosti.

 

PRONAĐITE MIR

 

JARAC

Malo ste neodlučni po nekim pitanjima, i stalno varirate da li da se pokrenete i donesete jednu odluku ili da sačekate još malo. Možda je bolje da se posvetite redovnim obavezama. Bićete nervozni i sa emotivnim partnerom, ali i sa članovima porodice.

 

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete u jutarnjim satima pomisliti da je jedan lep i lagodan dan pred vama. Na žalost, situacije na dalje će vas umnogome opovrgnuti po ovom pitanju. Nerviranje. I sa emotivnim partnerom ćete imati trzavice i napete momente.

 

 

RIBE

Nećete dozvoliti da neka ponašanja ljudi oko vas utiču na vaše raspoloženje. Svesni ste da se morate posvetiti svojim obavezama i bataliti brigu o drugima. Neki potezi od strane emotivnog partnera dotiču vas mnogo dublje nego što to želite da pokažete.

 

b92.net

Stranice: 1 2