DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. maj: Ribe muči sumnja, Jarcu stižu vesti, a jedan znak očekuje razočarenje…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5. maj: Ribe muči sumnja, Jarcu stižu vesti, a jedan znak očekuje razočarenje…

4. svibnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Naporan dan za one malo nervoznije predstavnike vašeg znaka koji ne uspevaju da nađu lako zajednički jezik sa nekim vatrenim znakom. Ako radite sa umetnicima, naučinicima, ili sa osobama koje često putuju, dan je odličan za izlazak na neko diskretno mesto.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Iako ćete biti opterećeni poslom danas, nađite vremena za ljubav, bilo bi šteta da propustite šansu da nekome kažete ono što želite. Nemojte se raspravljati ako imate jake adute samo kažete šta mislite ili šta želite, partner će sve shvatiti.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Bilo bi dobro da danas organizujete sedeljku kod kuće, primite goste, družite se sa ljudima ili se vidite sa strarim društvom. Možete neočekivano sresti nekoga na koga duže vreme mislite. Mogli biste imati prijatno poslepodne ili veče.

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Neko želi da vam da na znanje da bi trebalo da učinite nešto za Raka ili Bika. Devica misli na vas i želi da se sa vma sretne negde u inostranstvu. Dobijate vest od jednog Bika ili Škorpije.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Želite da se dogovorite sa jednom Lavicom oko nečega što vam je bilo veoma bitno ili o nečemu što je za vas bilo povod za neku vrstu nezadovoljstva ili strepnje. Nemate način da se lako pomirite sa Škorpijom.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Današnji dan vam može doneti sumnje u sebe i možda ćete biti pokolebani kada se radi o vezi sa nekim Rakom, Lavom ili Bikom. Mnogo toga vam nije jasno a tiče se vašeg ljubavnog života. Ne brzajte sa odlukama.

Stranice: 1 2