DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. maj: Biku ljubav na putu, Blizanci nekog tajno žele, Jarca muči ljubomora…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 6. maj: Biku ljubav na putu, Blizanci nekog tajno žele, Jarca muči ljubomora…

5. svibnja 2019. 0 By Admin 1

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Vage danas mogu doživeti neko razočaranje na emotivnom planu a odnos sa partnerom je hladniji. Osećate veliku potrebu za dokazivanjem i na ljubavnom planu ali danas niste sasvim u svom elementu zbog čega možete uraditi nešto što je protivno vašim interesima. Nemojte se preterano opterećivati onim što bi jedna Roba mogli da vam priredi u vidu odbijanja da prihvate vaš predlog za izlazak.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Dan vam je naklonjen ako ste u vezi sa Bikom ili Devicom. Mislite na Jarca ili Raka koji vam se ne javlja i žao vam je zbog toga ali trebalo bi da napravite prvi korak i da je pozovete. Slobodne Škorpije mogu imati novo poznanstvo preko prijatelja, pa bi neki mogli i da se zaljube.

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Strelčevi danas mogu imati iskren razgovor sa partnerom i rešiti neke stare emotivne nesporazume. Vi ste osoba koja drži konce u svojim rukama i možda ćete to jasno dati na znanje onima koji će pokušati da vas pokolebaju tom stavu. Ako ste udati, partner vam prepušta važne odluke. Dobro se slažete sa Blizancima i Lavom.

 

LJUBOMORA

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Jarčevi danas osećaju teskobu u emotivnim odnosima, ali razgovor sa partnerom može rešiti nesporazume. Mogli biste biti skloni ljubomori, naročito ako je partner stariji od vas. Imate potrebu za dominacijom, što partneru nikako neće odgovarati. Želite da rešite emotivne probleme na radikalan način ali to nikako ne bi bilo dobro, naročito ako ste skloni afektivnom ponašanju.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Vodolije danas kriju svoje emocije I sklone su maštanju, a neki se mogu upustiti u tajnu vezu. Ne bi trebalo da se nervirate ako vas provocira jedna Devica ili neki Rak ili jedna Škorpija, moći ćete da sa njima nađete zajednički jezik. Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa Rakom ili Lavom. Dobro se slažete sa Ovnom.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Ribe danas mogu započeti novu ljubavnu vezu, a zauzeti sa partnerom imaju vrlo emotivan odnos. Trebalo bi da se sretnete sa jednim Ovnom ili Vodolijom da biste rešili neki veoma važan zajednički problem. Ako ste slobodni, moći ćete da upoznate nekog ko će vam se dopasti.

Stranice: 1 2