DNEVNI HOROSKOP za 10. maj: Ribe nikad srećnije, Blizanci u velikoj dilemi, Lav upoznaje ljubav….

DNEVNI HOROSKOP za 10. maj: Ribe nikad srećnije, Blizanci u velikoj dilemi, Lav upoznaje ljubav….

9. svibnja 2019. 0 By Admin 1

DEVICA

Ljubav Odigrali ste važan potez, i sada proračunato čekate. Mreža koju pokušavate ispovezati, pokazati će se šupljom na mnogo raznih načina.

Posao Svaki dan donosi sa sobom nove probleme, ponekad rješive a često i nerješive. Gubite vrijeme, novac i energiju na neizvedive projekte.

Zdravlje Smireni ste u glavi, ali ne i u srcu. Zanimaju vas samo zemaljske stvari. Ako vam se dogodi nešto natprirodno, možda to i ne primjetite…

 

 

VAGA

Ljubav Vrijeme je za velike stvari. Privlačite optimistične i velikodušne osobe. Od svih drugih i ostalih, trenutno su vam najdraži astrološki Lavovi.

Posao U vas se vratio optimizam, i to na velika vrata. Uz moćnu pokretačku energiju, čuda postaju moguća. Vaša zarada brzo se uvećava.

Zdravlje Razmišljate na cjelovit i sveobuhvatan način. Kreativno preobražavate vlastitu filozofiju života. Duboko ponirete u sebe same.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Niste zadovoljni, i tražite više nego što imate. I danas se nećete zadovoljavati malim stvarima. Izgubili ste osjećaj za pravu mjeru i granicu.

Posao Vaša megalomanija ne posustaje. Jurite za imaginarnim i još nedoživljenim stvarima. Šef(ica) će vam prigovoriti da vas nigdje nema!

Zdravlje Još vas ne napušta želja za svjetskim rekordima. Dotjerati ćete sami sebe do krajnjih granica izdržljivosti, i nezgodno ćete se poskliznuti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3