DNEVNI HOROSKOP za 10. maj: Ribe nikad srećnije, Blizanci u velikoj dilemi, Lav upoznaje ljubav….

DNEVNI HOROSKOP za 10. maj: Ribe nikad srećnije, Blizanci u velikoj dilemi, Lav upoznaje ljubav….

9. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ljubav Djelujete lakoosvojivo, ali samo naizgled. U stvarnosti ste tvrd orah, ali to drugi ne primjećuju odmah. U život vam uletavaju Vodenjaci.

Posao Imate mnoštvo originalnih ideja, ali malo toga do kraja realizirate. Uz nebesku inspiraciju, samo povremeno boravite u ovozemaljskoj stvarnosti.

Zdravlje Bujno ste maštoviti. Idealizirate ljude i događaje. U brzopoteznom sudaru sa stvarnošću, potonuti ćete u razočaranje. Sami sebe zavaravate.

 

 

JARAC

Ljubav Super se slažete sami sa sobom, a to nije malo i beznačajno postignuće. Što drugi misle o vama, to vas ne zanima. Živite sami za sebe.

Posao Posao vam ide od ruke. Sve što radite, pozlatite. U prednosti ste pred drugima, jer predosjećate gdje i kada trebate zgrabiti poslovnu priliku.

Zdravlje Maksimalno ste opteretili vlastiti ego. Živite pod stresom, jer želite uvijek i u svemu biti najbolji. Drugima nije lako surađivati s vama.

 

 

VODOLIJA

Ljubav Prebrzo donosite važne odluke, i zbog toga vam se događaju raskidajuće situacije. I danas ćete uspjeti nešto dotjerati do samoga kraja.

Posao Igrate razne igre s vašom poslovnom konkurencijom, i mislite da nitko od njih ništa ne vidi i ne zna. Na vrijeme odustanite od manipulacija.

Zdravlje Sigurni ste samo kada imate sve pod kontrolom. Dogoditi će se stvari koje će biti izvan vaše kontrole, i u vama će iznova proraditi bijes.

 

 

RIBE

Ljubav Kod vas se sve odvija po planu i programu. Ne žalite vremena i truda da biste unaprijedili vašu ljubavnu vezu. On(a) slično misli i osjeća.

Posao Želite biti najbolji u poslu s kojim se bavite, i zbog toga se dodatno educirate. Poslodavci imaju visoko mišljenje o vašim radnim kvalitetama.

Zdravlje Nema planetarnih nagovještaja koji bi ukazivali na pojavu novih zdravstvenih problema. Vaši ‘ludi’ hormoni više ne divljaju. Živite u miru.

 

net.hr

Stranice: 1 2 3