DNEVNI HOROSKOP za 10. maj: Sjajna prilika za Blizance, Vodolija priznaje osećaje, Strelac u začaranom krugu….

DNEVNI HOROSKOP za 10. maj: Sjajna prilika za Blizance, Vodolija priznaje osećaje, Strelac u začaranom krugu….

9. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Vaga

Smeta vam to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voleli da odgovornost bude na nekom drugom, a da je na vama da se priključite i ispratite režiju koju je neko drugi smislio.

 

 

 

Škorpija

Dobijate poziv da se aktivno uključite u projekte koji se razvijaju u vašem poslovnom okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije dobro za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se.

 

 

Strelac

Upetljali ste se u začarani krug. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče koja opravdava svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje, previđate da ste vi kreator svoje sreće, a ne oni.

 

 

Jarac

Niste dobili očekivani odgovor u vezi posla koji vas je jako zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite.

 

 

Vodolija

Osećate da ste profesionalno veoma cenjeni, a danas stiže i mala potvrda za to. Paralelno s tim, pozitivan pomak u porodičnim odnosima dodatno će vas oraspoložiti. Dobra atmosfera čini pravi trenutak da iznesete sve što vam je na srcu.

 

 

 

Ribe

Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena.

novosti.rs

Stranice: 1 2