DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. maj: Ovan u teškoj dilemi, Bika čeka prelep susret, Vodolija u tajnoj romansi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. maj: Ovan u teškoj dilemi, Bika čeka prelep susret, Vodolija u tajnoj romansi…

9. svibnja 2019. 0 By Admin 1

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Device će danas otvorenije pokazivati svoje emotivne želje, tako će i same bolje da se osećaju. Prepodnevni sati su rezervisani za razne susretne i aktivnosti u okviru kojih biste mogli sresti nekog ko vam je veoma drag. Partner je spreman da razgovara o budućnosti čak i ako oseća da vi to još uvek ne želite. Budite malo oprezniji u večernjim satima u razgovoru sa nekom Škorpijom.

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Vage će danas imati emotivniji odnos sa partnerom. U slučaju da vam se dopadaju Vodolija, Blizanci ili Lav, njihovo ponašanje može da vas navede na pogrešan zaključak. I oni vole da budu zavedeni a vi to umete. Ako ste podznak Ovan pokušavate da budete ono što niste i to neće imati nikakvog efekta kod jednog Lava koji će želeti da mu date konkretne dokaze vaše naklonosti. Moguć je tajni susret koji zahteva prilagođavanje.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Škorpije će se danas više prlagođavati partnerovom raspoloženju, ako žele da veza funkcioniše. Nemojte da pravite partneru ljubomorne scene samo na osnovu onoga što ste čuli. Neki Lav ili Rak vas zamaraju ljubomornim scenama. Pazite danas da ne popustite pred nagovaranjem jedne Vodolije u vezi sa izlaskom, ako vam se nigde ne izlazi.

 

 

    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Strelčevi su danas mogu konfuzni, moguće je novo poznanstvo koje će ih staviti u emotivnu dilemu. Moguća je obnova veze sa nekim s kim ste bili u lepoj vezi i uvek ste se dobro razumeli. Ako ste se rastali kao prijatelji a javi vam se ta osoba, posebno ako se radi o Raku, Jarcu ili Biku, nemojte se dvoumiti šta treba da radite. Neko će vam predložiti zajednički izlazak.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3