DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. maj: Ovan u teškoj dilemi, Bika čeka prelep susret, Vodolija u tajnoj romansi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. maj: Ovan u teškoj dilemi, Bika čeka prelep susret, Vodolija u tajnoj romansi…

9. svibnja 2019. 0 By Admin 1

   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Jarčevi će danas morati da popuste pred partnerovim željema, ali će se odnosi u vezi popraviti. Danas možete pokazati veliku spremnost za neke ustupke ali je pitanje da li je to ono što vam je potrebno ili samo činite uslugu partneru koji je prilično pasivan i ne trudi se oko vas. Verujete da možete da se adaptirate na situaciju koja vam u stvari ne odgovara.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Vodolije danas mogu imati novo poznanstvo, ali mogu biti neodlučne šta ustvari žele od te osobe. Dan odgovara impulsivnim predstavnicima vašeg znaka zbog čega je moguća romansa u tajnosti ili flert negde na putu. Ako ste putu ili u inostranstvu najbolje ćete se provesti sa nekim ko se bavi umetnošću ili sportom.

   RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Ribe danas imaju emotivnije odnose sa partnerom. Rođeni početkom znaka pod napornim su uticajem Vage iz Device koji podstiču vašu želju za flertom sa nekim ko nije slobodan a ako ste u vezi, možete očekivati naporne razgovore u okviru porodice. Moguće je udvaranje na javnom mestu a neki se mogu naći zbog toga pred emotivnom dilemom.

 

 

conopljanews.net

Stranice: 1 2 3