VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Devica u vrtlogu STRASTI, Vaga prati svoje SRCE, Ribe u vezi sa MLAĐOM osobom, Bika očekuje SUSRET sa ljubavi iz PROŠLOSTI…

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Devica u vrtlogu STRASTI, Vaga prati svoje SRCE, Ribe u vezi sa MLAĐOM osobom, Bika očekuje SUSRET sa ljubavi iz PROŠLOSTI…

10. svibnja 2019. 0 By Admin 1

 

LAV

Ljubav

Postoji osnova za mir u partnerskim odnosima ove sedmice, ali najpre mi izgleda da će biti mira samo iz razloga što ćete i vi i voljena osoba biti u potpunosti okupirani svojim problemima i obavezama. Prilikom zajednički provedenog vremena, gledaćete da izbegavate bilo šta što bi moglo uneti tenziju između vas. Doduše, čak ni ovo nije stopostotna garancija da sredinom sedmice neće doći do neke kratkotrajne rasprave, ali vi uradite ono što je u vašoj moći da se ovo ne dogodi. Slobodni Lavovi – kontakt sa bivšim partnerom neće vas baš posebno dotaći. Nešto će tu „faliti“….Generalno gledano – vi ste ipak sada za uživanje u provodu, zabavi, u flertovanjima i u strastima….

Posao

Možda nemate onoliko elana i poleta koliko biste voleli, ali zato imate upornost i volju da obavite ono što je potrebno. U ovoj se sedmici može dogoditi situacija koja će na prvi pogled biti neprijatna i izgledati kao teško rešiva, ali ćete ubrzo shvatiti da vam otvara nove mogućnosti. Održavajte korektan odnos sa autoritetima i čuvajte se ishitrenih poteza i izjava. Neko vas može iznenaditi predlogom, sugestijom, ponudom – vredi saslušati šta ova osoba ima da vam ponudi.

Novac

Od dodatnog posla nećete zaraditi onoliko koliko ste očekivali.

 

PUTOVANJE

 

DEVICA

Ljubav

U suštini, najbolje biste prošli u ovoj sedmici ukoliko biste non stop bili u pokretu i uzbudljivim dešavanjima sa voljenom osobom. Ne smirujte se – otputujte negde, družite se što češće sa zajedničkim prijateljima, izlazie, prodrmajte ustaljenu svakodnevicu – ionako u njoj nemate šta da kažete jedno drugom ili se vrtite non stop u jednim te istim temama. Ne, ne bežite od problema ukoliko poslušate savet koji vam je dat – samo dajete priliku voljenoj osobi i sebi da se mentalno opustite i rasteretite. Usamljene Device bi trebale da se opuste i ne razmišljaju mnogo kada je ljubav u pitanju. Ukoliko vas vuče strast prema nekom – odazovite se, prepustite se i uživajte.

Posao

Kada je poslovni segment u pitanju – ne trčite mnogo, da ne biste sami sebe sapleli. Zato – pre nego što impulsivno donesete odluku ili napravite neki drastičan potez – ipak se presaberite šta dobijate, a šta možete izgubiti. Takođe, u ovoj sedmici može doći do nekog raskola na poslu ili do nekih neočekivanih situacija i informacija koje vas mogu uznemiriti – ne gubite glavu, ovo je samo prolazni talas dešavanja koji će brzo protutnjati….I vama neće naneti nikakvu štetu…

Novac

Neplanirani porast troškova. Nije vreme za pozajmice, kredite, ali ni za veća ulaganja.

 

PRATITE SVOJE ŽELJE

 

VAGA

Ljubav

U ovoj sedmici može postojati neka vrsta pritiska na vas od strane partnera. To ne mora biti otvoren pritisak, već i neka očekivanja za koja vi niste sigurni da ih možete ispuniti, ili jednostavno nemate volje za to. S druge strane – iako od vas očekuje potpunu posvećenost, voljena osoba se sama ne ponaša tako i rasipa svoju pažnju na sto strana. Ni malo vam se neće dopasti ovakvo ponašanje, ali ćete zarad mira u vezi gledati da ne dižete baš veliku buru oko svega. Usamljene Vage sada funkcionišu dvojako. Ili ste se u potpunosti distancirali od svih….ili paralelno održavate komunikaciju i flertujete sa više osoba. Šta god da je od ova dva – to vam trenutno prija i ponašate se u skladu sa svojim željama.

Posao

Imate vrlo ambiciozne planove, ali vas neke okolnosti koče i malo je verovatno da ćete uspeti u potpunosti da ih ostvarite. S druge strane – zapostavili ste svoje poslovne obaveze i potrebno je da se više posvetite njihovom rešavanju. Ne žurite u odlukama kada su investicije u pitanju, jer nije pravi momenat za povlačenje riskantnih poteza. Moguće je da previše očekujete od nekih osoba i od dogovora sa njima – realnije sagledajte situaciju u kojoj ste.

Novac

Velike oscilacije u zaradama. Neke isplate koje očekujete kasne.

 

OTVOREN RAZGOVOR

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Strast sa partnerom funkcioniše bez problema u ovoj sedmici, ali svim ostalim ni malo ne možete da se pohvalite. Komunikacija je sada posebno slaba strana vašeg odnosa. Nije problem u nekim površnim pričama i pričicama, problem je u tome što ne delite međusobno ono što je zaista bitno – ne pričate o tome šta vas oboje muči, kao ni o pitanjima koja su važna za vaš odnos. Dugotrajno ćutanje može dovesti do nakupljanja tenzije i burne rasprave, posle koje biste se oboje povukli. Slobodni pripadnici ovog znaka – trenutno vas niko ne stimuliše intelektualno, svi su vam dosadni i neinspirativni. Ukoliko želite površne odnose ili avanture – to vam je otvoreno. Nešto ozbiljnije i trajnije – ne.

Posao

Šta god radili, koliko god ulagali sebe u posao – kao da vas non stop nešto drži i ne dozvoljava vam da realizujete sve ono što ste namerili. Nije vam jasno zbog čega se zakočeni i zbog čega sve ide toliko traljavo i sporo. U drugom delu nedelje će stići neke informacije do vas koje će vam dati nadu, ali ni uz njihovu pomoć nećete uspeti da dobijete baš one prave rezultate kojima se nadate. Komunikacija sa onima sa kojima radite biće komplikovana, teška i zahtevna po vas.

Novac

Čini vam se da novac dolazi samo zato da bi otišao istog trenutka. Nije dobar period za veće troškove, investicije, pozajmljivanja.

Zdravlje

Osećate se teško, statično, sporo, energija vam je na vrlo niskom nivou.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3