VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Devica u vrtlogu STRASTI, Vaga prati svoje SRCE, Ribe u vezi sa MLAĐOM osobom, Bika očekuje SUSRET sa ljubavi iz PROŠLOSTI…

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Devica u vrtlogu STRASTI, Vaga prati svoje SRCE, Ribe u vezi sa MLAĐOM osobom, Bika očekuje SUSRET sa ljubavi iz PROŠLOSTI…

10. svibnja 2019. 0 By Admin 1

 

STRELAC

Ljubav

Ovo nije jednostavan period za vaše emotivne veze i brakove. Možda i nema prave krivice ni kod vas ni kod voljene osobe, ali okolnosti i okolina su takvi da vam ne dozvoljavaju da se sporazumete na pravi način. Moguće je da ste vi po mnogim pitanjima u pravu, ali ako se budete baš čvrsto držali svog stava i ne pokažete ni malo volje za kompromisom – sredinom sedmice vam slede burni momenti sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka – u vašoj blizini postoji neko sa kim imate dobru energiju, ko vas jako privlači i postoji želja da se ostvari nešto više. No, i pored obostrane zainteresovanosti, kao da ne uspevate da pronađete pravi momenat da nešto kokretno i pokrenete.

Posao

Neočekivan poslovni predlog dovešće vas u veliku nedoumicu. Ne znate šta da učinite jer je ovo prilično obećavajuće, i svesni ste da bi vam se na duži rok isplatilo….ali niste sigurni da li ćete ovim potezom ugroziti ono što već imate. Kada su ovako komplikovane odluke u pitanju, najbolje je da ili uzmete dovoljno vremena da o svemu razmislite, ili da se posavetujete sa onima kojima verujete. Savet – vodite se dugoročnim, ne trenutnim finansijskim efektima.

Novac

Finansijski zahtevna sedmica za vas. Budite umereni kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Problemi sa grlom. Oni koji se bave rekreacijom ili sportom – moguće su povrede.

 

POGREŠAN POTEZ

 

JARAC

Ljubav

Posvetite više vremena komunikaciji i traženju zajedničkih interesa i aktivnosti sa voljenom osobom. Odvojite dovoljno vremena za drugu stranu i ne tražite izlaz iz te neke statične i nezadovoljavajuće faze u koju ste trenutno zapali u kontaktima sa drugim osobama, koliko god vam oni bili zanimljivi u prvom momentu. Bilo kakva vrsta „izleta“, pa čak i samo kroz komunikaciju ili neko lako flertovanje, može se ubrzo pokazati kao vrlo pogrešan potez. Čuvajte i gradite ono što imate. Slobodni pripadnici ovog znaka – neka prošlost vas dosta opterećuje i muči. Ne gledajte unazad, jer možete propustiti ono što vam je pred očima – mlađa osoba iz vaše blizine žarko želi da vam se približi.

Posao

Osećaj zakočenosti i nemogućnosti da neke situacije konačno prevaziđete ili pokrenete donosi vam pad energije, malodušnost i konstantno preispitivanje gde ste napravili grešku. Ne svaljujte svu krivicu na sebe i ne stvarajte u svom radnom okruženju zategnutu atmosferu. Neke informacije koje nagoveštavaju da će se situacija ipak pomeriti sa mrtve tačke dobićete sredinom sedmice. Iako ovo još uvek nije kompletno rešenje, ipak će vam dati volje da se „dignete“ i nastavite dalje.

Novac

Novac koji očekujete nikako da stigne do vas. Samo dobijate obećanja, ali isplata se odugovlači.

Zdravlje

Mogućnosti povreda – bilo u svakodnevnom funkcionisanju, bilo na radnom mestu. Budite oprezniji

 

OPREZNO S NOVCEM

 

VODOLIJA

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je u nekoj fazi koja je vrlo čudna. Izgleda kao da je sve u redu, ali kod vas postoji nezadovoljstvo i osećaj da se ništa ne dešava da vas pokrene i vrati vam onaj osećaj radosti, ispunjenosti i dobre energije kada ste zajedno. Potražite izlaz u promenama – ali onim promenama koje ćete zajedno sprovoditi, ne u promenama koje će se zasnivati na komunikaciji sa drugim osobama sa strane. Slobodni pripadnici ovog znaka – neko se pojavio ko vas je „pomerio“ i ko je učinio da se strasti probude u vama. Iako vam kontakt sa ovom osobom prija, negde ste svesni da je ovo ipak vrlo površna priča i da su male šanse da se pretvori u nešto ozbiljnije. Odluka je na vama….

Posao

Okruženi ste osobama koje pričaju u prazno, koje vam pune glavu obećanjima bez pravih i realnih osnova. Itekako ste vi svesni toga, ali trenutno tražite bilo kakav način da se pomerite, da se pokrenete i napravite neke promene u poslovnom segmentu. Savet je da se ne uplićete u bilo šta za šta vam vaša intuicija šalje signale da odbijete. Čak i ako početni momenat može izgledati dobro, više je nego izvesno da ćete se u nekom trenutku pokajati. Držite se, bar trenutno – onoga što imate.

Novac

Novca ili imate na pretek, ili ga nemate uopšte. Ne postoji sredina u ovoj sedmici.

Zdravlje

Da biste izašli iz te neke psihički opterećujuće faze po vas, potrebno je da se pokrenete. Fizička aktivnost donosi otpuštanje loše energije iz vas…

 

IZMEĐU PRIJATELJSTVA I LJUBAVI

 

RIBE

Ljubav

Kratkotrajni miran i bez briga predah koji je trajao par dana sa voljenom osobom može se već u ovoj sedmici prekinuti. Jasno mi je da ste trenutno u fazi kada je nezadovoljstvo prisutno velikim delom i u zahtevnom periodu koji već predugo traje – ali dajte još malo snage, još malo napora da sve funkcioniše kako treba. Partner vas može iznenaditi nekim rečima i postupcima što opet može dovesti do tenzije između vas. Budite spori na reakcijama a brzi u iskazivanju privrženosti i nežnosti… Slobodni pripadnici ovog znaka – stoji vam poznanstvo ili jači kontakt sa jednom mlađom osobom koja vam nudi prijateljstvo, ali ste vi svesni da je itekako zainteresovana za vas.

Posao

Generalno gledano – za vas se nastavlja vrlo aktivan poslovni period u kojem nema mesta za predah i za opuštenost. Da, i vama je jasno da svi od vas očekuju maltene pa nemoguće – ali se svim silama trudite da makar jedan deo njihovih očekivanja ispunite. U ovoj sedmici će biti iznenađenja – i onih prijatnih i onih koja vam baš i ne odgovaraju. Stižu informacije o promenama koje će vam se u prvom trenutku učiniti kao da vas vraćaju korak unazad. To je samo vaša perspektiva, vaše pozicije su stabilne.

Novac

Nepovoljan period za novac. Ili morate vratiti neko dugovanje ili vas očekuju veći troškovi….ili jednostavno – nećete zaraditi onoliko koliko ste očekivali.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Takođe – mogućnost povreda.

 

mojastrolog.rs

Stranice: 1 2 3