DNEVNI HOROSKOP za 14. maj: Devica između ljubavi i mržnje, Škorpija okreće novi list, Lav krši pravila…

DNEVNI HOROSKOP za 14. maj: Devica između ljubavi i mržnje, Škorpija okreće novi list, Lav krši pravila…

13. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ljubav Slobodna ljubav ima svoju cijenu i rok trajanja. Izbjegavajući obveze koje sa sobom donosi ozbiljna veza, dokazujete vlastitu nezrelost.

Posao Razapeti ste između prošlosti i budućnosti, a poslovna sadašnjost vam je neizvjesna. Ponekad je potrebno učiniti radikalan rez. Samo hrabro.

Zdravlje Zapustili ste se tjelesno i duhovno. Vaša životna filozofija sve više nalikuje nihilizmu. Pod hitno vam je potreban zaokret ka svjetlu i ljubavi.

 

 

JARAC

Ljubav Kolo sreće se okreće, i vi ste opet sami i slobodni. Nikome se ne dajete potpuno do kraja. Raskide odnosa proživljavate bez plača i boli?

Posao Površnim pristupom stvarima nećete postići ništa važno i veliko. Tešku situaciju u kojoj se nalazite nadvladati ćete uz pomoć znoja i suza.

Zdravlje Pogrešno razmišljate i krivo procjenjujete. Prestali ste tražiti istinu u sebi, i zbog toga se iznutra urušavate. Samospoznaja nema alternativu.

 

 

VODOLIJA

Ljubav Vaša ljubavna situacija se iskristalizirala. Sve je na svom mjestu.  Sada znate tko koga, kada i zašto. Položili ste ispit s odličnom ocjenom.

Posao Ništa se neće dogoditi samo od sebe, a vi i dalje čekate da vam nešto padne ravno s neba. Unutarnji impulsi će vas motivirati na preokret.

Zdravlje Sposobni ste vlastitim snagama preurediti svoj život. Jupiter vam pokazuje put u budućnost. Hrabro rastjerajte sve negativne misli i emocije.

 

 

RIBE

Ljubav Iako to uporno pokušavate, ne možete izbjeći ili ukinuti vlastite emocije. Ljubav je prevažna dimenzija života. Ne pretjerujte s odricanjem.

Posao Potrebni su vam suradnici, jer određene stvari ne možete učiniti sami. Unaprijed ste isprogramirali nepovjerenje prema svima i svakome.

Zdravlje Mnoge tegobe imaju psihosomatsko porijeklo. Ako ste stalno ljuti i bijesni, radite na štetu vlastitog zdravlja. Tražite mir u sebi. To pomaže.

 

net.hr

Stranice: 1 2 3