DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 14. maj: Ovan ima susret sa sudbinom, Blizanci zavode, Lava očekuje sjajan dan…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 14. maj: Ovan ima susret sa sudbinom, Blizanci zavode, Lava očekuje sjajan dan…

13. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Danas možda nećete biti u stanju da ispoljite sav svoj super-cool stav, zbog trenutne astralne energije. Neko kome ste veoma privlačni nateraće vas na smeh, ali to će više biti histeričan smeh, koji nikako ne želite. Možda biste trebali da pribegnete dostojanstenoj mirnoći i mudrosti, kako ne biste izgubili kontrolu. U najmanju ruku neka primeti da ste ljudsko biće, ostalo ostavite za sutra!

 

 

JARAC

Trenutna astralna energija danas unosi zrnce mudrosti u vaš ljubavni život, u najboljem smislu te reči. Ukoliko idete na zabavu ili neki društveni događaj, onda se pripremite da se sretnete sa nekim ko će vam izmamiti veliki osmeh. Možda on-ona deluje pomalo luckasto, ali nakon večerašnjeg susreta, uvidećete da je pravo osveženje u vašem životu.

VODOLIJA

Trenutna astralna energija donosi šansu da ispitate svoja osećanja u vezi neke veze ili određene osobe. Ukoliko idete na sastanak večeras, onda slobodno očekujte da se povede razgovor o duhovnom ili čak o metafizici, što će vam pomoći da razumete bolje te pricipe. Postoji nešto u vezi vaše obostrane energije koja može staviti u prvi plan avanturističke ideje. Deluje da ste zaista skladan par! Uživajte.

 

 

RIBE

Postoji veliki ljubavni potencijal u vazduhu danas, sa trenutnom planetarnom energijom. Na kraju, neki određeni sastanak možda neće započeti vrtoglavom privlašnošću, već više kao prijateljstvo. Mogli biste uvideti kako se lako opustite u društvu onog drugog, pričate i šalite bez bojazni kakav ćete utisak ostaviti. Ponekad je to bolji način da se neka veza razvije u nešto dublje.

 

horoskopius

 

Stranice: 1 2 3