DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: Bik u dilemi, Raku stiže iznenađenje, Strelac ne sluša srce, Devicu očekuje uspeh…

DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: Bik u dilemi, Raku stiže iznenađenje, Strelac ne sluša srce, Devicu očekuje uspeh…

15. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Deluje kao da danas treba da sve uradite u isto vreme. Međutim, onda vam je potreban još jedan par ruku, kao i dan koji traje duže od 24 časa. Vaši nervi bi mogli platiti cenu takvog opterećenja. Ne možete sebi to dozvoliti. Nemojte odustajati od svojih snova, naprotiv, ponovo ih preispitajte.

 

 

JARAC

Zašto većina veza završi u unapred isplaniranim zamkama? Danas biste mogli biti isforsirani da odvojite vreme ili novac za nekog iz porodice. Niste spremni da se nosite sa time danas. Niste spremni da pustite da emocije odlučuju za vas. Držite se svog ubeđenja i ne dozvolite da drugi utiču na vas.

 

 

VODOLIJA

Ovo će biti dan kada ćete morati zaštiti sebe i svoju privatnost. Moguće je da će vas forsirati da uđete u neki partnerski odnost sa nekim nepoštenim ljudima. Oni vas čine nervoznim a imate osećaj da napadaju vašu teritoriju. Ono što ne znaju jeste da ste vi spremni! Ovo nije vreme da vas drugi gnjave!

 

 

RIBE

Danas možete očekivati neka prilagođavanja u vašem ljubavnom životu. Moguće je da ćete različito razmišljati od partnera. Zašto ne iskoristite današnji dan i sagledate svoju vezu iz drugog ugla? Možda da provedete jedno vreme razdvojeni? Na kraju, nema ništa loše u tome da vam želje nisu u potpunosti usklađene. To je samo privremeno.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3