DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: Bik saznaje istinu, Škorpiju muči ljubomora, Devica pred raskidom, Ovan šalje ljubavnu poruku…

DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: Bik saznaje istinu, Škorpiju muči ljubomora, Devica pred raskidom, Ovan šalje ljubavnu poruku…

15. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Komunicarate na zavodnički način. Mobitel vam stalno zvoni. Jednu vruću i strastvenu sms poruku poslat ćete na pogrešnu adresu.

Posao Previše očekujete od sebe, i nezadovoljni ste postignutim. Niste neuspješni. Osvrnite se uokolo sebe i ugledajte kako drugi drugi žive.

Zdravlje Brzina je vaša vrlina, ali kad pretjerate postajete opasni za okolni svijet. Ne ludujte u saobraćaju. Sporija vožnja ima svojih velikih prednosti.

 

 

BIK

Ljubav Sigurni ste u vlastitu životnu filozofiju. Mislite da ste uvijek u pravu. Danas će vam partner(ica) reći nešto važno o vama što nikada prije nije.

Posao Ono o čemu sanjate ne provodite u djelo, i to u vama rađa nezadovoljstvo. Pojasnite sebi što točno želite, i tek onda hrabro djelujte.

Zdravlje Nisu vam jasni vaši postupci. Nemate kontrolu nad vlastitim strastima. Dopuštate da vas voda nosi. Izgubili ste red i raspored u životu.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Spoznaja da ste voljeni inspirira vas na velika djela. Pokazujete se u velikodušnom izdanju. U vašoj ljubavnoj vezi sve je u najboljem redu.

Posao Iz vas izvire snažna struja kreativnosti. Na čarobnjački način stvarate originalne stvari. U cijeloj priči, novac vam nije najvažnija stvar.

Zdravlje Vaš imunitet je znatno oslabljen. Postali ste jako osjetljivi na vremenske utjecaje. Potrebni su vam određeni vitamini kako biste se osnažili.

 

 

RAK

Ljubav Niste pomirljivi, i vrlo teško opraštate. Vaše loše ponašanje, budi  u partneru ili partnerici slične ili istovrsne impulse, i zajedno ste nigdje.

Posao Obavljate stvari samostalno i samouvjereno, i pri tome kritizirate sve oko sebe. Na vas nitko nema utjecaja. Sami ste sebi jedini zakon.

Zdravlje Danas će doći do izražaja vaši problematični odnosi sa suradnicima. Ako je situacija kronično loša, doći će do bolnog razdvajanja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3