DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. maj: Rak uživa u novoj ljubavi, Devica ima suparnika, Bikovi pazite na reči…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. maj: Rak uživa u novoj ljubavi, Devica ima suparnika, Bikovi pazite na reči…

16. svibnja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Danas vam zvezde savetuju da govorite jasno o svojim osećanjima. Budite ono što jeste potpuno i do kraja. Ne pokušavajte da igrate igrice. Sve što želite možete izraziti na kulturan i smiren način. Sve dok je iskrenost među vama, veza vam ide u pozitivnom smeru.

 

 

BIK

Ako danas budete osobi koja vam se dopada želeli to da stavite do znanja, možda je bolje da držite jezik za zubima. Šta god da kažete, imaće pogrešan efekat. Verovatno je to zbog vašeg ličnog neraspoloženja. Pokušajte da sve važne razgovore ostavite za sutra, a danas nađite način da se opustite.

 

 

BLIZANCI

Planetarni aspekti vam danas donose jaku volju i samopouzdanje. Bićete izuzetno spontani i hrabri da nekome kome se iskreno divite to stavite do znanja. Umesto da svoje emocije krijete ispod hladnog stava, slobodno ih otkrite glasno govoreći o njima. Osoba kojoj su upućene, biće oduševljena.

 

 

RAK

Pozicija planeta donosi povoljan dan da izrazite svoja najdublja osećanja. Iznesite na površinu sve što osećate prema svojoj novoj ljubavi. Ona će napokon razumeti kako se vi osećate, s obzirom na to da ste uglavnom zatvoreni i povučeni. Nakon ovog dana vatra između vas će se još više zapaliti. Uživajte jedno u drugom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3