DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. maj: Bika će neko oboriti s nogu, Strelcu stiže interesantan poziv, Ovnu dolazi pravi blagoslov….

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. maj: Bika će neko oboriti s nogu, Strelcu stiže interesantan poziv, Ovnu dolazi pravi blagoslov….

17. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Mirna luka kojom plovite i u kojoj se dobro osećate, danas bi mogla biti uzburkana. Primetićete da se vaš partner čudno ponaša što će u vama izazvati najgore sumnje. Opustite se! Nema potrebe da mislite da ovo ima veze sa vama. On ima probleme sa drugim segmentima života. Budite blagi i dozvolite mu da vam se otvori.

 

 

DEVICA

Planete vam danas donose polet i entuzijazam kada je ljubav u pitanju. To će vas ohrabriti da započnete konverzaciju sa nekim ko vam se dopada i ko vam je interesantan u poslednje vreme. Samopouzdanje koje vas krasi, mnogo će vam pomoći. Šarmantno se nasmejte i uspeh vam je zagarantovan.

 

 

VAGA

Danas vam zvezde donose mir i harmoniju. Vi ste uglavnom u pokretu, ali danas ćete poželeti da budete mirni i pomalo lenji u zagrljaju voljene osobe. Podelite sa voljenom osobom svoja osećanja. Ako ste želeli da obavite neki važan razgovor, danas bi mogao biti pravi dan za to.

 

 

ŠKORPIJA

S obzirom na položaj planeta, danas ćete biti veoma atraktivni suprotnom polu. Svaka konverzacija koju budete imali budiće u sagovornicima želju za vama. Vodite računa da zbog toga nemate problema na radnom mestu. Gledajte da svoju sklonost ka flertu svedete na minimum, kako ne biste bili pogrešno shvaćeni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3