NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Škorpija ostvaruje staru želju, Biku petak donosi ljubav, a jednom znaku će biti SLOMLJENO SRCE…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Škorpija ostvaruje staru želju, Biku petak donosi ljubav, a jednom znaku će biti SLOMLJENO SRCE…

18. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Bićete prepuni pozitivne energije na početku nedelje, a svako ko vam se približi osetiće taj sjajan uticaj. Vodite računa o svojim unutrašnjim porukama – ono što se dešava u vama, sadrži vrednu poruku oko nekog pitanja srca. U sredu i četvrtak bićete u prilici da osvetlite svoj ljubavni život, te to iskoristite i slobodno pretočite snove u javu. Vikend pred vama je daleko mirniji, ali veze koje uspostavite – nove ili obnovljene – nemaju potencijal za trajanjem.

 

 

BIK

Jedino o čemu ćete razmišljati na početku nedelje biće iskrenost i dubina – zajedno sa neopisivom toplinom, koja potiče od pravih ljudi oko vas. Ta toplina zagreva se u sredu a zvezde vam pripremaju posebno iznenađenje u petak. Malo je reći da ćete blistati – jednostavno imaćete taj poseban osećaj sreće. Vikend je malo usporeniji, ali vaš šarm nastavlja da isijava. Obratite pažnju jedino da ne reagujete impulsivno, kada je ljubav u pitanju. Razmislite o situaciji pre nego što išta kažete.

 

 

BLIZANCI

Početak nedelje biće u znaku druženja, ali ništa ozbiljno. Međutim, dobra i pozitivna energija nastavlja se tokom nedelje i donosi vam dosta zabave. Bićete u centru pažnje i privlačiti osobe koje želite. Isplanirajte romantičan vikend već sredinom nedelje. Malo ćete biti zaokupljeni razmišljanjima o starom načinu života. Prilagodite se i pripremite na promene. Od petka ujutro, sve će vam se činiti daleko lepše i ružičastije. Uživajte, ali nemojte sami!

 

 

RAK

Kako započne nedelja, tako ćete vi malo izgubiti svoju uobičajenu ravnotežu – dosta toga se dašava u vašem srcu, a nema nekog vidljivog napretka. Nemojte očajavati, jer će to proći, a već u sredu i četvrtak osetićete olakšanje. Izađite sa prijateljima jer će vam društvo i smeh pomoći da svet oko sebe sagledate kroz ružičaste naočare. Kako započne petak, tako će vaši najbolji kvaliteti doći do izražaja – šarm, druželjubivost, perceptivnost i komunikativne sposobnosti, učiniće vikend lepim i opuštenim.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3