DNEVNI HOROSKOP za 20. maj: Vagi stiže iznenađenje, Vodolija u velikom iskušenju, Bik će da uživa…

DNEVNI HOROSKOP za 20. maj: Vagi stiže iznenađenje, Vodolija u velikom iskušenju, Bik će da uživa…

19. Maja 2019. Off By Admin 1

OVAN

Danas pokušajte da ostavite sve svoje obaveze negde po strani i prepustite se jednoj rasterećujućoj i opuštenoj atmosferi koja će vladati u vama i oko vas. Zgrabite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju ili provod.

 

 

BIK

Dan koji će biti ispunjen promenama I neočekivanim dešavanjima. Ne pravite suviše ozbiljne planove, jer će oni itekako biti podložni izmenama u poslednjem trenutku. No, kroz sve ovo se provlači vaša dobra energija I raspoloženje tako da ne sumnjam da ćete uživati.

 

 

BLIZANCI

Vama je danas dobar trenutak da napravite neki dogovor sa prijateljima i da se izgubite što dalje možete od kuće. Iskoristite ovo vreme koje je pred vama za dobro raspoloženje u društvu osoba koje su vam drage. Pravi dan da ga provedete potpuno opušteno.

 

 

RAK

Nemojte dozvoliti da vam danas misli o poslu ili o novcu kvare neke lepe trenutke. Bićete skloni da stvari vidite lošijima nego što to one zaista jesu.Pa vam je potrebno društvo prijatelja da vas malo izvuče iz vaše statičnosti. Nemogućnost dužeg kontakta sa voljenom osobom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3