CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU SUDBINU ZA JUN: Blizanci između DVE LJUBAVI, Vodoliju privlači ZAUZETA osoba, Raku život više NEĆE BITI ISTI…

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU SUDBINU ZA JUN: Blizanci između DVE LJUBAVI, Vodoliju privlači ZAUZETA osoba, Raku život više NEĆE BITI ISTI…

20. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Ciganske karte otkrivaju sudbinu za jun 2019 – Svaka karta na određen način otkriva šta će se desiti, a evo šta donose za svaki horoskopski znak tokom juna

 

 

OVAN

BOLEST-KUĆA-NESREĆA

Ljubav

Pa…prilično promjenjiva, mogla bi se reći i nestabilna atmosfera čeka Ovnove koji su u emotivnim vezama i brakovima. Period koji naglašeno donosi turbulenciju jeste treća dekada mjeseca, ali situacije u njoj mogu biti prouzrokovane dešavanjima još od samog početka juna. Naime, po kartama sudeći – nema one bliskosti i topline koja je ranije funkcionisala između vas i partnera, neko se nezadovoljstvo polako nakuplja i nije ni čudo što to može donijeti nervozne momente. Slobodnim Ovnovima male šanse za one, prave ljubavne veze. Ili vam je aktuelna prošlost ili vam se nude samo avanture.

Posao

Ove karte podstiču da budete maksimalno angažovani, odgovorni i vrijedni tokom juna, jer ćete jedino na taj način biti zadovoljni rezultatima. No, izvjesno je da neke od vas prosto „svrbe“ pete i žele da odu dalje, na neko drugo radno mjesto, ili jednostavno ne mogu više da tolerišu pritisak koje im postojeći posao donosi. Mogući su prekidi saradnje, a u svakom slučaju bićete nervozniji nego inače pa će kolegijalni odnosi teško funkcionisati. Po pitanju novca – pa, baš se i nećete proslaviti…

Zdravlje

Generalno, rekla bih da vam ovaj mjesec baš i ne prija. Preveliko trošenje energije, a i stresa će biti dosta. Oni koji imaju problem sa pritiskom i krvnim sudovima, neka budu na oprezu. Mogućnost povreda.

 

NEPRIJATNA IZNENAĐENJA

 

 

BIK

OFICIR-IZNENADNA SREĆA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Od korektnih odnosa početkom mjeseca, pa do problema i netrpeljivosti krajem ovog perioda. Sve ćete uspjeti da upakujete u mjesec dana, a momenat preokreta može biti baš tokom druge dekade. Karta Iznenadna sreća u ovoj kombinaciji označava neprijatna iznenađenja, napetost i nervozu koja će nekako na velika vrata ući u vaš odnos. Šta da vam kažem osim, pokušajte da i vi i partner budete tolerantniji jedno prema drugom. Slobodni Bikovi bi mogli preko poslovnog segmenta da upoznaju nekog u prvoj polovini juna. No, malo je vjerovatno da će ovo biti „uobičajen“ odnos, već prije liči na nešto strasno, pomalo površno ili povremeno viđanje. Neće biti ništa čudno ukoliko to bude zauzeta osoba.

Posao

Prva dekada juna je em korektna, em prilično mirna po pitanju posla. Uglavnom ćete obavljati neke uobičajene, svakodnevne obaveze i korektno funkcionisati sa saradnicima. Tokom druge dekade dolazi do nekih preokreta, promjena koje vam ne prijaju, a može se dogoditi i da vas neki ljudi sa kojima radite debelo iznerviraju. Sve do kraja mjeseca biće teško vratiti odnose u normalu, i uglavnom ćete funkcionisati zajedno zato što to morate. Po pitanju finansija – nestabilno, prvi dio mjeseca dobar.

Zdravlje

Sem stresa, koji će naročito biti prisutan u drugom dijelu juna, trebalo bi voditi računa i o krvnim sudovima, nervima. Moguće je da ćete morati da posjetite ljekara.

 

BURNA LJUBAV

 

 

BLIZANCI

NESREĆA-SUDIJA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Biće potrebno dosta balansiranja i usklađivanja da bi odnosi u emotivnim i bračnim vezama funkcionisali korektno tokom juna. I vi i partner možete često biti osjetljivi, na kraj srca, ili pak nervozni – pa lako može dolaziti do nestabilnosti i tenzije. Ove karte vuku jaku energiju, pa bi možda bilo najbolje promjeniti nešto u odnosu ili se pak češće baviti nekim zabavnim aktivnostima zajedno. Također, vrijedelo bi da razmislite o odmoru i možda promjenite sredinu – to će odgovarati vašem odnosu. Ukoliko ste slobodni – dosta emotivno buran mjesec je pred vama u kojem vas može zainteresovati više osoba.

Posao

U prvom dijelu mjeseca ćete se malo opustiti po pitanju troškarenja, pa možda zato i nije čudno što ćete drugi dio juna provesti razmišljajući o svakom dinaru koji imate namjeru da potrošite. Poslovna situacija vuče neke promjene koje bi vam u prvom momentu mogle pasti teško, ali ćete ubrzo uvidjeti da vam odgovaraju i naviknuti se na drugačiji način rada ili druge saradnike. Ovaj vam mjesec daje dovoljno stabilnosti i mudrosti da odredite koji je pravi momenat da povučete odgovarajuće poslovne poteze.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, ali stariji Blizanci bi svakako trebali da češće kontrolišu svoje zdravstveno stanje. Hronične bolesti naglašene, naročito sredinom juna.

 

NOVI SUSRET

 

RAK

VJERNOST-LJUBAV-SVEŠTENIK

Ljubav

Iskreno, ove karte koje su izašle za mjesec jun, apsolutno pogoduju i onima koji su zauzeti, ali i onima koji tek traže pravu emotivnu priliku. Ako imate partnera, ovo je dobar momenat da unaprijedite vaš odnos, stabilizujete se i ojačate ljubavne i porodične spone. Karte apsolutno daju mogućnost prinova, pa će u ovom mjesecu neki od vas proširiti svoju porodicu, a druge očekuju vijesti o trudnoći. Dakle – izuzetno lijep period, pa ne dozvolite da vam neka povremena nezadovoljstva pokvare uživanje u ovom junu! Što se tiče slobodnih Rakova, namjestite osmjeh na lice. Neko tokom ovog mjeseca dolazi, vama u susret!

Posao

I poslovno bi ovo mogao da bude period sa više poslovnih šansi, ali i rezultata, i onih poslovnih, ali i onih finansijskih. Malo ste pod sudbinskim uticajem, pa ćete biti „sačuvani“ od većih problema i lakše ćete proći kroz ovaj jun! Čak iako ste nezaposleni, svakako biste trebali da iskoristite ovaj dašak sretnih okolnosti koji je na vašoj strani! Vrijeme je da se pokrenete! Rakovi će imati uspjeha u pregovorima, ostvariće neke nove, jake saradničke odnose, a čak iako ste privatnik – funkcionisaćete odlično!

Zdravlje

Starijim Rakovima bi mogao biti osjetljiviji stomak i pluća. Potrebne su promjene u načinu ishrane, a mogli biste i da zaobilazite hladna ili gazirana pića.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3