CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU SUDBINU ZA JUN: Blizanci između DVE LJUBAVI, Vodoliju privlači ZAUZETA osoba, Raku život više NEĆE BITI ISTI…

STRIJELAC

BOLEST-LJUBOMORA-UDOVAC

Ljubav

Mirno… možda previše mirno početkom juna u emotivnim vezama i brakovima kod Strijelaca. Možda ova „mirnoća“ najavljuje bure koje bi mogle krenuti već početkom druge dekade? Baš taj period može biti dosta naporan za vas i partnera, pogotovo ako ste oboje nesigurni, sumnjičavi i ne vjerujete jedno drugom… a možda i zbog toga što postoje osnovani razlozi za ljubomoru… Pokušajte da otvorenije i iskrenije porazgovarate jedno sa drugim. Ukoliko ste slobodni, ljubav će vas zaobilaziti, ali će vam zato avantura i neobavezni susreti itekako „svraćati“ u život. Opustite se i uživajte malo…

Posao

Vi lično ste dosta usmjereni na ono što radite i rješeni da završite započeto i realizujete planirano. Ovakav „jak“ stav će vam svakako trebati tokom juna, jer je izvesno da ćete imati povremeno problema na poslu. Ono što želite odvijaće se suviše sporo, a ono što vam ne prija i ne odgovara – iskakaće pred vas na dnevnoj bazi. Ne zalijećite se sa odlukama bilo kog tipa, pustite ih da „prespavaju“ preko noći. Obratite pažnju i na konkurenciju, pa i onu u najbližem kolegijalnom okruženju. Novac – dosta nestabilno.

Zdravlje

Ni zdravlje nije baš bajno tokom juna, pogotovo što ste skloni tome da se puno iscrpljujete, a malo odmarate. Posvetite više vremena sebi.

 

LJUBOMORNI ISPADI

 

JARAC

NEPRILIKA-VJENČANJE-NEISKRENOST

Ljubav

Jarčevi u vezama i brakovima – red leda, red meda. Doduše, bar po kartama sudeći – ovog mjeseca će tog „leda“ biti nešto više. Problemi u odnosu sa partnerom uglavnom će se javljati zbog ljubomore, ali vjerujem da ćete vi vrlo uspješno pronalaziti i druge razloge za nervozu. Neki put će biti dovoljna jedna riječ, da bi se situacija iz dobre pretvorila u lošu. Jedino što mogu da vam preporučim jeste da pokušate da što više otvoreno razgovarate o svojim problemima, možda to pomogne… Slobodni Jarčevi se baš i neće usrećiti u emotivnom smislu tokom juna. Čak i da otpočnete neku priču – nećete biti zadovoljni…

Posao

Pripremite se na veliki broj obaveza i jedan jak tempo u poslovnom segmentu, pogotovo u prve dvije dekade juna. Biće problema, ali biće i dobrih rezultata, a to je suštinski i najvažnije. Problemi dođu i prođu, a rezultati ostaju, zar ne? No, ulaskom u treću dekadu već morate postati obazriviji. Problem neće biti u vama nego u ljudima kojima ste okruženi. Pažljivo birajte saradnike, a slobodno možete računati i na neke nekolegijalne poteze ljudi u koje ste mogli da se „zakunete“. Novac – srednje…

Zdravlje

Posljednji dani juna će vam već biti prilično naporni. Umor i iscrpljenost tada uzimaju maha, pa pokušajte da makar u tom periodu odete na kraći odmor ili da se više relaksirate.

 

ZABRANJENA LJUBAV

 

VODOLIJA

NEPRILIKA-VJERNOST-LJUBOMORA

Ljubav

To što budete uživali u prvom dijelu ovog mjeseca sa emotivnim partnerom – to vam je, što vam je. Kad se u drugom dijelu juna pokrenu pitanja koja vas nekako oboje „bole“, ili kada proradi ljubomora, e onda će biti veselo! Začinićete svoj život sa malo (ili mnogo) drame – moram da priznam da i vi i vaša voljena osoba volite da tako povremeno prodrmate temelje vaše veze, ali gledajte da ne preterujete! Slobodne Vodolije će da upoznaju nove ljude, da malo lete sa cvijeta na cvijet, ali neće pokazivati baš naročitu volju da se smire…. Ili se možda za tako nešto neće ukazati prilika. Moguće su „vezice“ i sa zauzetima..

Posao

Bacićete se na posao i nećete umjeti da stanete. Jako vam je važno da postignete poslovnu, ali i finansijsku stabilnost i maksimalno ćete se trošiti na poslu tokom prve dvije dekade. Sve ovo hoće dati itekako dobre rezultate, ali ostavite malo snage i za treću dekadu juna, jer će vam itekako trebati. U tom periodu može doći do problema i u svakodnevici, ali i u odnosu sa osobama koje su vam važne. Takođe, konkurencija će vam stvarati probleme, naročito ako se bavite privatnim poslom. Novac – solidno.

Zdravlje

Premalo vremena odvajate za svoj odmor i opuštanje, pa nije ni čudo što ćete u drugom dijelu mjeseca početi polako da „posustajete“. Problemi sa stomakom, ali i sa psihom, nesanica.

 

IZMEĐU DVE VATRE

 

RIBE

BOLEST-NESREĆA-IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka, jun mjesec će vas provesti bukvalno kroz sve faze – od okupiranosti prošlošću ili samoće, do sklonosti ka avanturama, upadanju naglavačke u neke emotivne priče (koje su možda više obojene hemijom nego emocijama doduše) na koje ne možete da se oslonite. Da me pitate da li će vam biti dosadno – pa neće. Ali – da me pitate da li ćete biti zadovoljni, morala bih da vam dam isti odgovor – nećete….Oni koji su u vezama i brakovima – vi i dalje ne uspjevate da na duže vrijeme stabilizujete svoj odnos. Non stop ste na nekoj klackalici, čas odlično, čas nikako!

Posao

Prvo će vam malo biti dosadno – iz dana u dan ćete obavljati iste stare poslovne obaveze i susretati se sa istim ljudima, ništa se posebno neće dešavati. Onda će situacija da se ubrza, pa ćete živnuti, ali ćete u isto vrijeme početi i da se žalite kako ne uspjevate sve da postignete. E, potom će se situacija ubrzati još više, pa ćete već krenuti da se nervirate i da se raspravljate i sa kim bi trebalo, ali i sa osobama sa kojima to nikako ne biste trebali da radite. Sve vam je jasno. Vrlo burno. A novac? Pa tu je, neće pobjeći….

Zdravlje

Stres, stres, stres, i najviše – stres. A od stresa, kao što i sami znate – ide sve ostalo. Zato – morate pronaći ispušni ventil. Krećite se što više!

 

mojastrolog.rs