MARS U RAKU DONOSI PREOKRET: Strelca nosi LJUBAV I STRAST, Lav donosi ŽIVOTNU ODLUKU, Blizancima stiže VELIKI NOVAC…

MARS U RAKU DONOSI PREOKRET: Strelca nosi LJUBAV I STRAST, Lav donosi ŽIVOTNU ODLUKU, Blizancima stiže VELIKI NOVAC…

22. svibnja 2019. 0 By Admin 1

Devica

Mars vam sada daje harizmatičnost i podsticaj za druženje. Iskoristite ovu energiju za povezivanje sa drugima i stvaranje kontakata koji će vam pomoći unaprediti karijeru. Povežite se sa osobama sa kojima ste na istoj talasnoj dužini, koje vas razumeju i od kojih možete učiti. Usred nove zajednice mogli biste naći posao.

 

 

Vaga

Puno ste radili i sada ste spremni naći se u središtu pažnje. Nemojte biti sramežljivi, spremni ste pokazati se u najboljem svetlu. Povucite važne poteze u svojoj karijeri, vreme je za stepenicu više.

 

 

Škorpija

Osećate nemir i niste raspoloženi čučati na jednome mestu. Sada je vreme za putovanje, svejedno je li poslovno ili privatno, kako biste mogli naučiti nove stvari i upoznati nove ljude. Ne gubite vreme na sitnice – gledajte celu sliku: neka vas inspiriše.

 

 

Strelac

Pokreće vas strast i ne želite se koncentrisati ni na što za šta ne marite svim srcem. Ovaj bi vam tranzit mogao doneti tešku situaciju koju ćete morati nadvladati, ali to će dokazati vašu posvećenost i učiniti vas jačim. Nemojte se plašiti da poklonite svoje poverenje nekome ko to zaslužuje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3