VELIKI KINESKI HOROSKOP DO KRAJA MESECA: Ako ste baš ovaj znak – TEŠKO VAMA, čekaju vas PAKLENI DANI i na poslu i u LJUBAVI

VELIKI KINESKI HOROSKOP DO KRAJA MESECA: Ako ste baš ovaj znak – TEŠKO VAMA, čekaju vas PAKLENI DANI i na poslu i u LJUBAVI

8. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Od 10. septembra do 8. oktobra 2018. godine vlada Metalni Petao, a to govori da nam posle opuštanja slede obaveze, velike turbulencije na poslu, a mogući su i finansijski problemi. Ipak, iz svega se može izroditi i nešto dobro jer ovo je pravo vreme da preuzmemo inicijativu i aktiviramo se kako bismo stvari promenili nabolje.

Pacov

Iznenadite voljenu osobu makar lepim rečima, a ako tragate za srodnom dušom, u blizini vam je neko ko vas posmatra. Ta osoba je mnogo ozbiljnija nego oni koje ste susretali ranije. Ipak, pripazite jer se može iznenada promeniti, baš kad počnete da se opuštate. Na poslu je vreme da se posvetite obavezama koje ste odlagali. Obratite pažnju na detalje.

 

 

Bivo

Slušajte svoj instinkt i u odnosu s drugima, i u ljubavi. Bližnjima će znači vaši saveti. Do kraja meseca čeka vas vrtoglavi uspon na poslu. Tajna je u koncentraciji, što znači da morate da budete ozbiljni i da ne dozvolite da vas ometa bilo šta sa strane. Radićete za budućnost, a ne za sadašnjost, pa ćete moći da isplanirate sve.

 

 

Tigar

Družićete se s prijateljima i pored mnogo obaveza na poslu. Baš oni će vas upoznati sa nekim ukoliko ste u potrazi za partnerom. Zato ne odbijajte pozive. Na poslu će vam konkurencija biti glavni motiv za rad. Oslobodite se zavisti i posvetite se zadacima.

Sada nije vreme za novu ljubav
SADA NIJE VREME ZA NOVU LJUBAVFOTO: PROFIMEDIA 

Zec

Uz malo truda rešićete sve nedoumice u vezi. Ovo nije najbolje vreme za novu ljubav, ali uživaćete u druženjima. Profesionalno, sve planove ćete ostvariti ako do kraja meseca sprovedete dobro osmišljenu strategiju. Sve ide dobro i kad isplanirate samo nekoliko koraka unapred,a to je odlično ako završavate neki grupni projekat.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3