ŠTA MUŠKARAC ŽELI U LJUBAVI!? Otkrivamo SKRIVENE LJUBAVNE ŽELJE svakog MUŠKOG Zodijaka!

ŠTA MUŠKARAC ŽELI U LJUBAVI!? Otkrivamo SKRIVENE LJUBAVNE ŽELJE svakog MUŠKOG Zodijaka!

17. studenoga 2019. 0 By Admin 1

Venera u Jarcu očekuje trajnost u vezi

 

Venera u Ovnu očekuje uzbuđenja i izazove. Ljubav treba otvoreno pokazivati, hraniti je ljubavnim izazovima, a seks je važan dokaz ljubavi.

 

Venera u Lavu očekuje da bude u središtu pažnje partnera, traži pohvale i divljenje. Želi stalna dokazivanja ljubavi, dramu i strasti. Poželjno je i malo hvalisavosti.

 

Venera u Strelcu očekuje da će s partnerom da otkriva svet, očekuje zajedničke avanture duha i tela, strastveni seks i sve osim kolotečine svakodnevice.


Venera u Biku
 želi fizičku bliskost, uživa u dodiru, osetljiva je na lepe stvari. Vrlo je senzualna i seksi, i uvek potpuno odana. Očekuje sigurnost, čvrstu vezu i sklad.

 

Venera u Devici prefinjena je i izbirljiva. Očekuje urednost i pouzdanost. Zanimaju je činjenice, pa neće pasti na komplimente ili obećanja bez pokrića. Voli zajedničke navike.

 

Venera u Jarcu očekuje trajnost u vezi, a svoju ljubav pokazuje mnogim malim stvarima koje će da napravi za partnera. Očekuje odgovornost i brižnost, za nju je to najbolja potvrda ljubavi.


Venera u Blizancima
 očekuje mnogo reči, veselja i smeha, pokretljivost i raznolikost. Ona voli u mislima i dobro podnosi veze na daljinu.

 

Venera u Vagi živi za ljubav. Romantična i prefinjena, prava je umetnica u stvaranju skladne veze. Posvećena je partneru, želi da razvija vezu, a važan joj je status koji donosi brak.

 

Venera u Vodoliji očekuje slobodu i organizaciju života u kom nema strogih pravila. Potrebni su joj prijateljstvo i ideali, originalnost kojom se odmiče od rutine i prosečnosti.


Venera u Raku
 očekuje veliku porodicu s mnogo dece. Romantična je i potrebna joj je velika bliskost, emotivna i fizička. Mašta o velikom venčanju i kućici u cveću.

 

Venera u Škorpiji očekuje bliskost do te mere da može biti vrlo posesivna i ljubomorna. Strastveno voli i ne pristaje na kompromise. Za pravu ljubav svaka se sitnica uzima u obzir.

 

Venera u Ribama očekuje emotivno i duhovno sjedinjene s partnerom, fizičko čak i nije obavezno. Očekuje da ljubavni zanos traje večno. Ipak, u stvarnosti nije baš spremna na brak i decu, to za nju može da bude previše odgovornosti.

 

 

Izvor: Sensa

Stranice: 1 2 3 4