VODOLIJA –  Ona će uvijek biti ono što JESTE, a tvoje je da je ZAOBIĐEŠ ako ti se NE SVIĐA.

VODOLIJA – Ona će uvijek biti ono što JESTE, a tvoje je da je ZAOBIĐEŠ ako ti se NE SVIĐA.

22. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Ona je definitivno tip osobe koja ide na sve ili ništa. Zvuči kao kvalitet, ali kada je u pitanju Vodolija, to je ekstremno. Iako je istina da Vodolija nikada ne radi ništa na pola, ona takođe ima tendenciju da uradi i kaže svakakve stvari kako bi pronašla svoju poentu.

Vodolija voli da uči i uvek je u potrazi za novim zanimljivim činjenicama koje će ugasiti njenu žeđ za znanjem. Takođe voli da podučava svoje prijatelje, braću i sestre nečem novom, jer je to način povezivanja s ljudima koje voli.

Njena inteligencija kreće se van zadanih školskih okvira. I iako bi moglo zvučati sladunjavo, ona voli duboke razgovore do kasno u noć, razgovore koji traju satima, koje možete imati samo s osobom s kojom ste jako bliski.

Iako je istina da Vodolija ima mnogo bliskih prijatelja i voli da upoznaje nove ljude, ide na ljubavne sastanke i sve te dobre stvari, nikad je nećete sasvim vezati za sebe. Ona jednostavno živi za svoju slobodu i nezavisnost i to joj predstavlja najveće bogatstvo koje može da poseduje u svom životu i to je nešto što joj niko ne može oduzeti.

Vodolija bi definitivno mogla da bude označena kao osoba s dominantnom desnom stranom mozga,  s obzirom na to koliko često misli van okvira. Kreativna je osoba i to se ne ogleda samo u njenim delima, nego i u načinu na koji razmišlja.

Buntovna strana Vodolija u ljubavi pojavljuje se u njegovom izboru partnera. Oni imaju tendenciju da odaberu partnere koji odašilju ekstremnu, šokantnu vibraciju, jer im je to važnije nego imati slobodu u vezi.

Ti ljudi su ponekad mučenici zbog toga što bi žrtvovali vlastiti ugled kako bi svetu pokazali da ljubav može postojati izvan normalnih, prihvaćenih rutina.

Nedostatak toga je da eksperimentalni i istraživacki stav često uzrokuje bezličan stav prema partneru, koji ga smatra apatičnim.

 

 

Stranice: 1 2