5 GREŠAKA na PRVOM SASTANKU, zbog kojih ga ODBIJATE!

5 GREŠAKA na PRVOM SASTANKU, zbog kojih ga ODBIJATE!

27. prosinca 2019. 0 By Admin 1
  • GLUMITE NEŠTO ŠTO NISTE

Zapamtite da je upravo sada vreme kada ne smete da glumite. Budite ono što jeste. Zašto? Zato što je to upravo najveći problem kod svih parova. Na prvih nekoliko izlazaka smo pristojne, nasmejane, ljubazne, diskretne, samostalne i on se zaljubi u nas takvu kakvu je upoznao.

Ne pada vam na pamet da budete onakve kakve jeste jer mislite da mu se nećete svideti? E pa devojke, očigledno ste i same svesne svojih mana, sudar grešaka i ponašanja.

Odluči sada kakva želiš da budeš prema njemu. U tu osobu će se on zaljubiti i svima će biti mnogo lakše jer neće biti promena. Bićeš uvek onakva kakvu je upoznao i zavoleo i to će vrlo lako i brzo preći u neki mnogo ozbiljniji odnos sa tim muškarcem jer će on uvek znati da kraj sebe ima osobu na koju se može osloniti u svakom trenutku jer te je upravo takvu i upoznao.

 

 

  • STIL OBLAČENJA

Kad govorimo o odeći i onome što bi trebalo obući na prvom sastanku, obucite nešto čime ćete ga zadiviti, ali što će istovremeno biti u skladu s mestom na koje izlazite. Nemojte obući nešto previše provokativno kako ne biste ostavili pogrešan utisak.

Takođe, nemojte da se pojavite na prvom sastanku obučeni kao da niste uložili ni najmanji atom truda u taj stil te kao da vam nije uopšte stalo do te osobe niti kakav ćete utisak ostaviti na tom prvom sastanku. Pronađite neku meru i obucite ono u čemu ćete se osećati sasvim opušteno i šta će vam biti jako udobno.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2