5 GREŠAKA na PRVOM SASTANKU, zbog kojih ga ODBIJATE!

5 GREŠAKA na PRVOM SASTANKU, zbog kojih ga ODBIJATE!

27. prosinca 2019. 0 By Admin 1

  • PRETERANO OTVARANJE

Otkrivanje previše detalja na početku može da suzbije njegovu želju za narednim susretom. Nemojte sve otkrivati, sačuvajte nešto i za sledeći put.

Nešto najprivlačnije za muškarca je to kada je neka pripadnica lepšeg pola u određenoj dozi misteriozna i ne otkriva baš sve u prvom mahu već polakim koracima dok je njen muškarac lagano osvaja svakim danom i svakim trenutkom.

 

  • NESIGURNOST

Nesigurna žena će se smejati nervozno, previše pričati i nesvesno pokušavati da se prikažu u boljem svetlu. Ma koliko izgledali nezaintersovano, muškarci sve primećuju i zato budite prirodni i svesni svojih kvaliteta.

Ma koliko vaš smeh bio čudan i koliko imali mana koje želite da sakrijete, kad – tad biste se morali pokazati u pravom svetlu, ali ono što je ključno jeste da to pravo svetlo dođe do izražaja upravo na tom čuvenom prvom sastanku kada će vaš muškarac uvideti kakva ste ustvari osoba i vremenom ako vas zavoli, prihvatio bi svaku od vaših mana.

  • PRIČA O BIVŠIMA

Naravno, svi smo svesni da će do te priče da dođe kad – tad i da ona jednostavno nikako ne može da se zaobiđe ma koliko mi to želeli, ali realno gledano ni ne treba, jer je to deo vaše prošlosti i dobar dio iskustva ste pokupili upravo od te prošlosti koje bi trebalo da i vas i vašeg partnera nauči nečemu novom u toj budućnosti ka kojoj idete.

Međutim, nešto što nikako nije poželjno, to da se jedna takva tema započne na prvom sastanku gde je najvažnije da se bolje upoznate i neke osnovne karakteristike uvidite jedno kod drugog.

Stranice: 1 2