VAGA: Pružite joj SVU LJUBAV OVOGA SVETA i voleće vas DO KRAJA ŽIVOTA!

VAGA: Pružite joj SVU LJUBAV OVOGA SVETA i voleće vas DO KRAJA ŽIVOTA!

27. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Voljeti Vagu znači znati da joj je potrebna ravnoteža. Mora da ste već primijetili da Vaga želi da zadovolji sve ljude u svom životu. Zbog toga kao magnet privlači ljude, jer želi da svi budu srećni i obožava ljude.

Ali u isto vrijeme, Vagi je potrebno vrijeme za sebe. Da bi rasla i razvijala se, mora da dobije prostor i vrijeme kako bi otkrila nove stvari za sebe, koje samo ona može da razumije.

Ukoliko želite da budete u izuzetno dobrim odnosima sa ovim horoskopskim znakom, budite spremni na to da joj pružite svu ljubav i nežnosti ovoga sveta kako bi se ona osećala voljeno, te vam pružila jednako nežnosti i ljubavi koju zaslužujete.

Ljudima koji ih dobro ne poznaju, Vage se ponekad mogu činiti sebičnima, ali zapravo uvek paze da se drugi osećaju dobro i nije im teško priskočiti u pomoć. Naprotiv, sebičnost i egocentričnost smatraju najgorim ljudskim osobinama.

Vage su pronicljive i bistre, u ovom su znaku rođeni mnogi veliki umovi. Njihova smirenost odlično se upotpunjuje s njihovom inteligencijom.

Vage znaju biti tako ubedljive, a njihovi argumenti zvuče tako logično, da će vas lako nagovoriti na gotovo sve.

Vage su uvek jedan korak ispred vas i znaju tačno šta će uraditi u slučaju da im plan A propadne. Znaju biti neodlučni, ali to ne znači da neće potegnuti prave poteze.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2