Lav će biti pod VELIKIM PRITISKOM!-Devicu očekuje LJUBAVNA SREĆA!

Lav će biti pod VELIKIM PRITISKOM!-Devicu očekuje LJUBAVNA SREĆA!

15. svibnja 2020. 0 By Maja

LAV

POSAO

Dragi lavovi, vi ćete tokom meseca juna imati mnogo poslovnih obaveza kao retko do sada. Mnogo toga će pasti na vaša pleća. Veoma je bitno da pokažete strpljenje i odgovornost, jer će vaše radne kolege računati na vas. Vi ste osoba na koju se drugi rado oslanjaju, jer ste uvek bili odgovorni i ozbilji kada je posao u pitanju. Mnogo toga će vam polaziti za rukom, ali ipak nemojte da se previše opterećujete. Mnogo ste emotivni, i vi nećete želeti da razoćarate ljude koji vam veruju. Ali u svakom slučaju morate da mislite i na sebe. U mesecu junu će mnogo toga zavisiti od vaših odluka. Bilo bi veoma povoljno za vas kada bi se posavetovali sa osobom kojoj verujete. Mada ćete osećati pritisak da sve postignete, vi ćete uglavnom doneti samo prave odluke.

LJUBAV

Ukoliko ste u vezi, veoma je bitno da budete porpuno iskreni prema svom partneru. Neke stvari ćete morati da priznate, jer vaš partner već duže vreme ima velike sumnje u vas. Previše ste sebi umislili kako je sve strašno, ali vaša voljena osoba će na to gledati savim drugačije. Vi imate sreću, jer vaš partner je mnogo tolerantniji nego što to vi mislite. U mesecu junu ćete uspeti mnogo toga da okrene te u svoju korist. Nemate potrebe da se plašite istine, jer vama su jubavne zvezde naklonjene u predstojećem mesecu. Lavovi koji su slobodni neće mnogo oklevati da jednoj osobi pokažu svoja iskrena osećanja. Vreme je za novu ljubav koja će vas mnogo usrećiti.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor od svega. Stres je vaš najveći neprijatelj, i vi morate da pronađete vremena samo za sebe. Opustite se uz stvari koje vam pružaju emotivni mir.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2